Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Sin City: Jessica Alba ponovno pleše

28.01.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/SinCityMovie

Foto:Facebook.com/SinCityMovie

Da postoji lista najzapamćenijih plesova u filmu, nastup Jessice Albe u prvom dijelu Sin Cityja zacijelo bi se nalazio negdje pri vrhu liste, ako ne i na samome vrhu. Scena gdje Alba u ulozi Nancy Callahan, egzotične plesačice, polugola, u kaubojskim hlačama i bičem pleše po stolu, postala je jedan od simbola ovoga filma.
Kako saznaje Vulture, i u drugome će dijelu Alba plesati i kako se čini, tih scena će biti još više. Izjavila je da je morala naučiti puno plesačkih sekvenci te da je priprema trajala tri mjeseca.
U filmu koji bi trebao doći u kina 4. listopada 2013. glumi zvjezdana postava, baš kako smo očekivali: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Josh Brolin, Jamie Chung, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Ray Liotta i mnogi drugi.
Prije nekoliko dana su mediji počeli izvještavati da je Mickey Rourke poginuo u nesreći na skijanju u Švicarskoj, ali je njegov PR opovrgnuo glasine i smirio fanove.
Redatelji ovog iznimno očekivanog filma su Robert Rodriguez i Frank Miller. Pogledajte Nancyn ples iz prvoga dijela i pokušajte zamisliti kako bi to moglo izgledati u A Dame To Kill For.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari