Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Sin City: Jessica Alba ponovno pleše

28.01.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:Facebook.com/SinCityMovie

Foto:Facebook.com/SinCityMovie

Da postoji lista najzapamćenijih plesova u filmu, nastup Jessice Albe u prvom dijelu Sin Cityja zacijelo bi se nalazio negdje pri vrhu liste, ako ne i na samome vrhu. Scena gdje Alba u ulozi Nancy Callahan, egzotične plesačice, polugola, u kaubojskim hlačama i bičem pleše po stolu, postala je jedan od simbola ovoga filma.
Kako saznaje Vulture, i u drugome će dijelu Alba plesati i kako se čini, tih scena će biti još više. Izjavila je da je morala naučiti puno plesačkih sekvenci te da je priprema trajala tri mjeseca.
U filmu koji bi trebao doći u kina 4. listopada 2013. glumi zvjezdana postava, baš kako smo očekivali: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Josh Brolin, Jamie Chung, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Ray Liotta i mnogi drugi.
Prije nekoliko dana su mediji počeli izvještavati da je Mickey Rourke poginuo u nesreći na skijanju u Švicarskoj, ali je njegov PR opovrgnuo glasine i smirio fanove.
Redatelji ovog iznimno očekivanog filma su Robert Rodriguez i Frank Miller. Pogledajte Nancyn ples iz prvoga dijela i pokušajte zamisliti kako bi to moglo izgledati u A Dame To Kill For.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari