Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Službeno otvorenje Festivala dokumentarnog rock filma u Vinkovcima

06.03.2014. Inja Drače
Foto:Facebook.com/events/1388865248046764/

Foto:Facebook.com/events/1388865248046764/

Danas će se u Vinkovcima službeno otvoriti  8. festival dokumentarnog rock filma premijerom filma nastalog u Film It Loud radionici. Film It Loud projekt je Srbije i Hrvatske, financiran sredstvima iz Europske Unije, u kojemu mladi autori dobivaju priliku pokazati svoj filmski dar i povećati znanje kroz praktičan rad.

Program je podijeljen na regionalni u sklopu kojeg će biti prikazano 10 filmova i međunarodni sa sedam ostvarenja. Nagradu za najbolji film u regionalnoj konkurenciji izradila je makedonska umjetnica Marija Miloševska. Također, festival dodjeljuje 10 tisuća kuna za najbolji scenarij o čemu će odlučivati žiri koji se sastoji od  Igora Tomljanovića, Brankice Drašković i Tonija Šarića.

Projekcije će se održavati u Gradskom kazalištu i Centru znanja. Festival će biti domaćin i predstavljanjima knjiga Rundek između, Jugoton gori, Off the Record i Žuti titl te će biti održana izložba, paneli i koncerti. Zatvaranje festivala i dodjela nagrada će biti u subotu, ali ćete u nedjelju još imati priliku pogledati dva filma Unveiling Salome i Noseland.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari