Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Službeno otvorenje Festivala dokumentarnog rock filma u Vinkovcima

06.03.2014. Inja Drače
Foto:Facebook.com/events/1388865248046764/

Foto:Facebook.com/events/1388865248046764/

Danas će se u Vinkovcima službeno otvoriti  8. festival dokumentarnog rock filma premijerom filma nastalog u Film It Loud radionici. Film It Loud projekt je Srbije i Hrvatske, financiran sredstvima iz Europske Unije, u kojemu mladi autori dobivaju priliku pokazati svoj filmski dar i povećati znanje kroz praktičan rad.

Program je podijeljen na regionalni u sklopu kojeg će biti prikazano 10 filmova i međunarodni sa sedam ostvarenja. Nagradu za najbolji film u regionalnoj konkurenciji izradila je makedonska umjetnica Marija Miloševska. Također, festival dodjeljuje 10 tisuća kuna za najbolji scenarij o čemu će odlučivati žiri koji se sastoji od  Igora Tomljanovića, Brankice Drašković i Tonija Šarića.

Projekcije će se održavati u Gradskom kazalištu i Centru znanja. Festival će biti domaćin i predstavljanjima knjiga Rundek između, Jugoton gori, Off the Record i Žuti titl te će biti održana izložba, paneli i koncerti. Zatvaranje festivala i dodjela nagrada će biti u subotu, ali ćete u nedjelju još imati priliku pogledati dva filma Unveiling Salome i Noseland.

Komentari