Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Službeno potvrđeno: sljedeći Terraneo tek 2015.!

18.03.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/terraneo

Foto: facebook.com/terraneo

Kao što smo nagađali, ‘coming soon’ ove godine ipak neće ugledati svjetlo dana.

—> Adio Terraneo:  Škugorovo Žedno uho kuha nešto novo

Prema izjavama glasnogovornika Luke Pavića, službeno je potvrđeno da se Terraneo neće održati ove godine. Škugorovi planovi ljetnih glazbenih događanja  u Šibeniku će ipak poslužiti kao prijelazni niz pojedinačnih koncertnih manifestacija, sve do 2015. kada se Terraneo vraća na festivalsku scenu kao višednevni festival. Šibenik će se svakako truditi da i ovo ljeto zadrži Terraneo energiju, unatoč promjeni izvornog festivalskog koncepta.

 

 

Komentari