Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Smanjuje se PDV na koncerte?

04.04.2013. Domagoj Puškarić
Foto: Tportal.hr

Foto: Tportal.hr

Savjetnik Hrvatske glazbene unije Paolo Sfeci dao je izjavu za CMC u kojoj potvrđuje da su u tijeku razgovori s Vladom, odnosno Ministarstvom financija oko smanjenja PDV-a na koncerte.

Ovo je dobra vijest za sve ljubitelje glazbe jer je u pitanju ne samo opstojnost scene već i mnogih festivala koji su najavili odlazak iz Hrvatske ukoliko se PDV ne smanji.

 

> Počelo je! Pala prva žrtva poreznog zakona: Otkazan Burning Sea

 

>Nove žrtve poreznog zakona: Outlook i Dimensions festivali odlaze iz Hrvatske

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari