Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Snoop Dogg na Fresh Islandu: Drugi dolazak repera u Hrvatsku

08.03.2013. Ziher.hr
http://photos.fansshare.com

http://photos.fansshare.com

Fresh Island je potvrdio prvog izvođača – Snoop Dogg aka Snoop Lion. Četverodnevni festival koji se  treba održati na Zrću u trajanju od 10-13 srpnja je za prvoga najavljenog izvođača izabrao legendarnog repera koji će također gostovati i na Exit festivalu.

Regularne karte su u prodaji po cijeni od 345 kuna dok su VIP karte u prodaji po 420 kuna. Navedena cijena će poslije 9.6. poskupiti. Uskoro stižu i najave drugih izvođača.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari