Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Srijednjak u KSET-u – Brada i brkovi

06.01.2015. Ziher.hr

 

Foto: facebook.com/KSET

Foto: facebook.com/KSET

Nakon predaha, vrijeme je maknuti se iz oblaka slavlja i pretjeranog unosa hrane i pića te se vratiti u stvarnost. 2015. je – što ujedno znači početak, ali i nastavak KSET-ovog uvijek svježeg i originalnog programa. Ovaj Srijednjak posvećen je čarobnim facijalnim dlakama brojnih glazbenika koje im, poput mita o Samsonu, pružaju inspiraciju i talent za muzička čudesa koja stvaraju. S obzirom na beskonačan niz glazbenika koji su uzgajali ove čudesne dlakave šume po kojima su postali prepoznatljivi, fokus će biti na žešćoj strani spektra gdje brada i brkovi nisu znak pjesničke nježnosti, već simbol moći ili pak psihodelične boemičnosti.

Pitamo se što je glazbenik bez brkova ili brade uz mješovite zvukove svega od King Crimson, Grateful Dead, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, ZZ Top, Nick Cave, Frank Zappa, Motorhead, preko Pantera, Down, Crowbar, Mastodon, Baroness, Lamb of God, Primus, System of a Down, Everytime I Die, Mondo Generator, Brant Bjork, Clutch pa sve do Eagles of Death Metal, Death From Above 1979, Husker Dü…

U dlakavom duhu, uz studente s iksicom, besplatno upadaju i svi s bradom i/ili brkovima. Svi bez iksice ili dlakavih lica morat će platiti iznos od 5 kn. Vrata se otvaraju u 20h, a zatvaraju u ponoć. Stoga, upletite pletenice i ulaštite brke, ili pak samo dođite uživati u kultu bradahnute glazbe. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Komentari