Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Rapcore

23.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ KSET

Foto: facebook.com/ KSET

Ove srijede KSET-ov Srijednjak posvećen je dobrim gitarskim riffovima i line-ovima još boljih repera iliti rapcoreu. Obilježite sredinu tjedna druženjem uz dobru glazbenu pozadinu. Rapcore je procvao 90-tih, na križanju puteva više glazbenih pravaca kao što su rock i metal s jedne, a hip hop s druge strane. Osim predstavnika žanra, svima poznatog glazbenog sastava Rage Against the Machine, izvođače navedenog pravca karakteriziraju poruke socijalne tematike uz čistu energiju, bijes i ogorčenost protiv sistema. Na Srijednjaku moći ćete čuti i Limp Bizkit, Skindred, Body Count, System of A Down, One Day As A Lion, P.O.D., Street Sweeper Social Club, Dog Eat Dog i mnoge druge.

Ulaz na program slušaonice besplatan je za studente s iksicom. Napomena – pri ulazu sa sobom morate imati člansku iskazicu KSET-a. Nabavite je na ulazu za 5 kn ili preko dana na šanku KSET-a za 0 kn.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari