Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Rapcore

23.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ KSET

Foto: facebook.com/ KSET

Ove srijede KSET-ov Srijednjak posvećen je dobrim gitarskim riffovima i line-ovima još boljih repera iliti rapcoreu. Obilježite sredinu tjedna druženjem uz dobru glazbenu pozadinu. Rapcore je procvao 90-tih, na križanju puteva više glazbenih pravaca kao što su rock i metal s jedne, a hip hop s druge strane. Osim predstavnika žanra, svima poznatog glazbenog sastava Rage Against the Machine, izvođače navedenog pravca karakteriziraju poruke socijalne tematike uz čistu energiju, bijes i ogorčenost protiv sistema. Na Srijednjaku moći ćete čuti i Limp Bizkit, Skindred, Body Count, System of A Down, One Day As A Lion, P.O.D., Street Sweeper Social Club, Dog Eat Dog i mnoge druge.

Ulaz na program slušaonice besplatan je za studente s iksicom. Napomena – pri ulazu sa sobom morate imati člansku iskazicu KSET-a. Nabavite je na ulazu za 5 kn ili preko dana na šanku KSET-a za 0 kn.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari