Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Rapcore

23.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ KSET

Foto: facebook.com/ KSET

Ove srijede KSET-ov Srijednjak posvećen je dobrim gitarskim riffovima i line-ovima još boljih repera iliti rapcoreu. Obilježite sredinu tjedna druženjem uz dobru glazbenu pozadinu. Rapcore je procvao 90-tih, na križanju puteva više glazbenih pravaca kao što su rock i metal s jedne, a hip hop s druge strane. Osim predstavnika žanra, svima poznatog glazbenog sastava Rage Against the Machine, izvođače navedenog pravca karakteriziraju poruke socijalne tematike uz čistu energiju, bijes i ogorčenost protiv sistema. Na Srijednjaku moći ćete čuti i Limp Bizkit, Skindred, Body Count, System of A Down, One Day As A Lion, P.O.D., Street Sweeper Social Club, Dog Eat Dog i mnoge druge.

Ulaz na program slušaonice besplatan je za studente s iksicom. Napomena – pri ulazu sa sobom morate imati člansku iskazicu KSET-a. Nabavite je na ulazu za 5 kn ili preko dana na šanku KSET-a za 0 kn.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari