Istaknuto
24.04.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svake srijede izdvajamo najzanimljivije domaće i regionalne singlove, a na vama je da odaberete svog favorita. Bacite uho i na našu preporuku stranih noviteta.

22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Rapcore

23.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ KSET

Foto: facebook.com/ KSET

Ove srijede KSET-ov Srijednjak posvećen je dobrim gitarskim riffovima i line-ovima još boljih repera iliti rapcoreu. Obilježite sredinu tjedna druženjem uz dobru glazbenu pozadinu. Rapcore je procvao 90-tih, na križanju puteva više glazbenih pravaca kao što su rock i metal s jedne, a hip hop s druge strane. Osim predstavnika žanra, svima poznatog glazbenog sastava Rage Against the Machine, izvođače navedenog pravca karakteriziraju poruke socijalne tematike uz čistu energiju, bijes i ogorčenost protiv sistema. Na Srijednjaku moći ćete čuti i Limp Bizkit, Skindred, Body Count, System of A Down, One Day As A Lion, P.O.D., Street Sweeper Social Club, Dog Eat Dog i mnoge druge.

Ulaz na program slušaonice besplatan je za studente s iksicom. Napomena – pri ulazu sa sobom morate imati člansku iskazicu KSET-a. Nabavite je na ulazu za 5 kn ili preko dana na šanku KSET-a za 0 kn.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari