Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Thom Yorke

16.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/KSET

Foto: facebook.com/KSET

Srijednjak u KSET-u vam nudi ugodnu atmosferu i još ugodnije društvo, a ove srijede i zvukove legendarnih alt­rockera Radioheada i drugih projekata njihovog frontmana, Thoma Yorkea! Bilo da sviraju s tri gitare ili bez ijedne, Radiohead su jednako prepoznatljivi i obožavani od javnosti, ali i glazbene kritike koja njihove albume redovite svrstava na vrhove lista najboljih izdanja svih vremena. Ksetov DJ program neće izostaviti ni nešto Atoms for Peacea kao i za Thomove solo uratke.

Pozvani ste u KSET uz prijateljski ambijent zaboraviti na trenutak brige radnog tjedna i podsjetiti se još jednom na genij koji jest Thom Yorke.

Ulaz se otvara u 20 h. Baš kao što je Thom York u predblagdannsko vrijeme svojim fanovima ponudio pjesmu You Wouldn’t Like Me When I’m Angry za cijenu po želji, cijena ulaznice u KSET-u, također je izrazito simbolična. Za sve studente s iksicom besplatna, a za one bez nje 5 kn. Napominjemo da je sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-­a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET­-a (0 kn).

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari