Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Thom Yorke

16.02.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/KSET

Foto: facebook.com/KSET

Srijednjak u KSET-u vam nudi ugodnu atmosferu i još ugodnije društvo, a ove srijede i zvukove legendarnih alt­rockera Radioheada i drugih projekata njihovog frontmana, Thoma Yorkea! Bilo da sviraju s tri gitare ili bez ijedne, Radiohead su jednako prepoznatljivi i obožavani od javnosti, ali i glazbene kritike koja njihove albume redovite svrstava na vrhove lista najboljih izdanja svih vremena. Ksetov DJ program neće izostaviti ni nešto Atoms for Peacea kao i za Thomove solo uratke.

Pozvani ste u KSET uz prijateljski ambijent zaboraviti na trenutak brige radnog tjedna i podsjetiti se još jednom na genij koji jest Thom Yorke.

Ulaz se otvara u 20 h. Baš kao što je Thom York u predblagdannsko vrijeme svojim fanovima ponudio pjesmu You Wouldn’t Like Me When I’m Angry za cijenu po želji, cijena ulaznice u KSET-u, također je izrazito simbolična. Za sve studente s iksicom besplatna, a za one bez nje 5 kn. Napominjemo da je sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-­a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET­-a (0 kn).

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari