Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Thom Yorke

16.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/KSET

Foto: facebook.com/KSET

Srijednjak u KSET-u vam nudi ugodnu atmosferu i još ugodnije društvo, a ove srijede i zvukove legendarnih alt­rockera Radioheada i drugih projekata njihovog frontmana, Thoma Yorkea! Bilo da sviraju s tri gitare ili bez ijedne, Radiohead su jednako prepoznatljivi i obožavani od javnosti, ali i glazbene kritike koja njihove albume redovite svrstava na vrhove lista najboljih izdanja svih vremena. Ksetov DJ program neće izostaviti ni nešto Atoms for Peacea kao i za Thomove solo uratke.

Pozvani ste u KSET uz prijateljski ambijent zaboraviti na trenutak brige radnog tjedna i podsjetiti se još jednom na genij koji jest Thom Yorke.

Ulaz se otvara u 20 h. Baš kao što je Thom York u predblagdannsko vrijeme svojim fanovima ponudio pjesmu You Wouldn’t Like Me When I’m Angry za cijenu po želji, cijena ulaznice u KSET-u, također je izrazito simbolična. Za sve studente s iksicom besplatna, a za one bez nje 5 kn. Napominjemo da je sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-­a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET­-a (0 kn).

(Visited 66 times, 3 visits today)

Komentari