Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Star Wars VII: Početak dominacije žena?

29.01.2013. Rebeka Lesac
foto:facebook.com/starwars

foto:facebook.com/starwars

Može li si franšiza čija su dominanta bili muškarci dopustiti u sedmom nastavku  da glavnu ulogu preuzme žena ? Ako da, koja bi bila njena  uloga i povezanost s Han Solom, Lukeom i Leiom? Teško je bilo što pretpostaviti jer završetak dvostrukog serijala Star Wars nijedno pitanje nije ostavio neriješeno  i ne možemo znati što je Matthew Vaughn imao na umu kad je  Chloë Grace Moretz  predložio za glavnu junakinju.

U međuvremenu, J.J.Abrams svojim izjavama koje još ne otkrivaju kako će nastavak zapravo izgledati, zagrijava Star Wars fanove. Lucasfilm je odlučio da se zasad neće snimati 3D verzije filmova. Sve su oči uprte u 2015. kada se očekuje premijera.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari