Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Star Wars VII: Početak dominacije žena?

29.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta
foto:facebook.com/starwars

foto:facebook.com/starwars

Može li si franšiza čija su dominanta bili muškarci dopustiti u sedmom nastavku  da glavnu ulogu preuzme žena ? Ako da, koja bi bila njena  uloga i povezanost s Han Solom, Lukeom i Leiom? Teško je bilo što pretpostaviti jer završetak dvostrukog serijala Star Wars nijedno pitanje nije ostavio neriješeno  i ne možemo znati što je Matthew Vaughn imao na umu kad je  Chloë Grace Moretz  predložio za glavnu junakinju.

U međuvremenu, J.J.Abrams svojim izjavama koje još ne otkrivaju kako će nastavak zapravo izgledati, zagrijava Star Wars fanove. Lucasfilm je odlučio da se zasad neće snimati 3D verzije filmova. Sve su oči uprte u 2015. kada se očekuje premijera.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentari