Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Statirajte u Game of Thronesu!

28.06.2013. Inja Drače
Foto: Youtube.com/Screenshot

Foto: Youtube.com/Screenshot

Veliki ste obožavatelj Game of Thronesa? Životni vam je san glumiti u popularnoj seriji? Možda nećete dobiti glavnu ulogu, čak ni sporednu, ali imate šansu za statiranje. Embassy films objavio je poziv na kasting za snimanje četvrte sezone GoT-a koja će se snimati u periodu od 20.8. do 20.9. u Dubrovniku te 20.9. do 10.10 u Splitu. Sve što trebate je ispuniti prijavnicu klikom na link.  Traže se muški statisti od 18 do 70 godina, a ženski od 15 do 60. Za mlađe muške uloge su poželjni sportski građeni muškarci. Uvjeti se ne čine zahtjevnima pa postoji mogućnost da iduće godine gledate svoje prijatelje u seriji ili samo sebe.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari