Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Statirajte u Game of Thronesu!

28.06.2013. Inja Drače
Foto: Youtube.com/Screenshot

Foto: Youtube.com/Screenshot

Veliki ste obožavatelj Game of Thronesa? Životni vam je san glumiti u popularnoj seriji? Možda nećete dobiti glavnu ulogu, čak ni sporednu, ali imate šansu za statiranje. Embassy films objavio je poziv na kasting za snimanje četvrte sezone GoT-a koja će se snimati u periodu od 20.8. do 20.9. u Dubrovniku te 20.9. do 10.10 u Splitu. Sve što trebate je ispuniti prijavnicu klikom na link.  Traže se muški statisti od 18 do 70 godina, a ženski od 15 do 60. Za mlađe muške uloge su poželjni sportski građeni muškarci. Uvjeti se ne čine zahtjevnima pa postoji mogućnost da iduće godine gledate svoje prijatelje u seriji ili samo sebe.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari