Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Stigli detalji o Monteparadiso hard core punk festivalu

13.07.2013. Ziher.hr

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Monteparadiso hard core punk festival, najstariji festival nezavisne scene u regiji (21. godinu postojanja će obilježiti) počinje za manje od mjesec dana. Održat će se 02. i 03. kolovoza 2013. u unutarnjem dvorištu Društvenog centra Rojc u Puli.

U dva dana održavanja Monteparadiso festivala, udruga Monteparadiso priredila je bogat program od 14 bendova koje predvode headlineri MOB 47 i Restarts. Monteparadiso i dalje ostaje dosljedan u formiranju svog programa pa se tako uz velik broj zvučnih imena međunarodne hardcore/punk scene u njemu nađu i mladi DIY bendovi, pružajući tako mogućnost svojoj publici da uvijek otkrije nešto novo.

Objavljujemo raspored bendova po danima, a satnica će biti objavljena na dan održavanja festivala, uz naznaku da se vrata dvorišta otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat.

Petak, 02.08.2013.

MOB 47 (Švedska)

Iskra (Kanada)

Scheisse Minnelli (Njemačka)

Antares (Italija)

Agent Attitude (Švedska)

Black Gust (Zagreb)

Nihilizzm (Poljska)

Subota, 03.08.2013.

Restarts (Velika Britanija)

Desperat (Švedska)

Reflections of Internal Rain (Srbija)

Stregesti (Poljska)

My Man Mike (Južna Koreja)

Danny Trejo (Italija)

Daša Fon Fl’aša (Slovačka)

I ove godine obje večeri, nakon završetka svirke, zabavljat će vas Mustach Bar Show.

Kampiranje

Kao i prijašnjih godina za sve posjetitelje osiguran je i besplatan kamping za vrijeme trajanja festivala, a na festivalskoj lokaciji biti će prisutne i međunarodne DIY distribucije.

 

Cijene ulaznica:

Festivalska ulaznica – 120 kuna,

Jednodnevna ulaznica – 80 kuna.

Ulaznice će se moći kupiti isključivo na festivalskoj lokaciji, prije početka festivala i za vrijeme trajanja istog.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Komentari