Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Stiže posljednja ovogodišnja “KOZa” kviz općeg znanja

16.12.2016. Ziher.hrFoto: Facebook.com/KOZaKviz
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Dragi KOZoljupci,

sljedeći ponedjeljak, 19. prosinca, u 19 sati, u prostoru Metropolisa (Avenija Dubrovnik 10) održat će se predbožićna KOZa, kviz općeg znanja, kojom ćemo se pozdraviti od turbulentne 2016. godine. Uz kviz će biti i Velika božićna lutrija na kojoj će se podijeliti tona cool nagrada.

Predbožićna KOZa sastojat će se od poznatih nam kategorija: Opći kaos (25 pitanje-odgovor izazova iz svih mogućih područja općeg znanja), Sofijin izbor (od 8 ponuđenih tema sretnici među vama biraju 4), Multimedijalna kaljuža (5 audiovizualnih mozgalica u kojima morate analizirati sliku, zvuk i tekst), Čija mama crne brege dere (igra asocijacija) i Točno u podne (brzopotezni obračun u finalu).

Kviz će, naravno, voditi nepopravljivi KOZoljub Goran Vugrinec Goc, Leo Messi domaće stand-up scene. Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana (ako vas je više, možete igrati, ali nemate pravo nastupa u finalu), ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svoje ekipe možete prijaviti na jedan od sljedećih načina:

-slanjem mejla na koza@fak.hr

-slanjem SMS-a na 091 1179 329

-slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici

-ispunjavanjem ovog jednostavnog obrasca

Da znanje bude propisno nagrađeno pobrinuli su se sponzori HBO, Roomescape by Fox in a Box, Paintball FLEKA, Pickbox, Tehnički muzej Nikola Tesla, Zmajska pivovara, Miss Donut, MekPer’s, Muzej iluzija, Glumačka družina HISTRION, Algoritam, Nextbike, i još možda pokoji skriveni as u rukavu.

Ovom prilikom podsjećamo na Indiegogo kampanju za izradu KOZa: Društvene igre znanja, koja bi vam mogla biti zanimljiva ne samo zbog igre, već i zbog povlastica koje možete steći davanjem podrške projektu: posebno primamljiva motivacija najvjernijim kvizašima mogla bi biti godišnja ulaznica za sve KOZa kvizove iduće godine (perk pod nazivom “KOZari bog”).

Hvala i vidimo se na posljednjoj KOZi godine!

(Visited 63 times, 2 visits today)

Komentari