Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Stiže posljednja ovogodišnja “KOZa” kviz općeg znanja

16.12.2016. Ziher.hrFoto: Facebook.com/KOZaKviz

Dragi KOZoljupci,

sljedeći ponedjeljak, 19. prosinca, u 19 sati, u prostoru Metropolisa (Avenija Dubrovnik 10) održat će se predbožićna KOZa, kviz općeg znanja, kojom ćemo se pozdraviti od turbulentne 2016. godine. Uz kviz će biti i Velika božićna lutrija na kojoj će se podijeliti tona cool nagrada.

Predbožićna KOZa sastojat će se od poznatih nam kategorija: Opći kaos (25 pitanje-odgovor izazova iz svih mogućih područja općeg znanja), Sofijin izbor (od 8 ponuđenih tema sretnici među vama biraju 4), Multimedijalna kaljuža (5 audiovizualnih mozgalica u kojima morate analizirati sliku, zvuk i tekst), Čija mama crne brege dere (igra asocijacija) i Točno u podne (brzopotezni obračun u finalu).

Kviz će, naravno, voditi nepopravljivi KOZoljub Goran Vugrinec Goc, Leo Messi domaće stand-up scene. Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana (ako vas je više, možete igrati, ali nemate pravo nastupa u finalu), ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svoje ekipe možete prijaviti na jedan od sljedećih načina:

-slanjem mejla na koza@fak.hr

-slanjem SMS-a na 091 1179 329

-slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici

-ispunjavanjem ovog jednostavnog obrasca

Da znanje bude propisno nagrađeno pobrinuli su se sponzori HBO, Roomescape by Fox in a Box, Paintball FLEKA, Pickbox, Tehnički muzej Nikola Tesla, Zmajska pivovara, Miss Donut, MekPer’s, Muzej iluzija, Glumačka družina HISTRION, Algoritam, Nextbike, i još možda pokoji skriveni as u rukavu.

Ovom prilikom podsjećamo na Indiegogo kampanju za izradu KOZa: Društvene igre znanja, koja bi vam mogla biti zanimljiva ne samo zbog igre, već i zbog povlastica koje možete steći davanjem podrške projektu: posebno primamljiva motivacija najvjernijim kvizašima mogla bi biti godišnja ulaznica za sve KOZa kvizove iduće godine (perk pod nazivom “KOZari bog”).

Hvala i vidimo se na posljednjoj KOZi godine!

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari