Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Stoned Jesus u Vintageu na zagrijavanju za Tabor Film Festival

16.05.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Stoner prvaci Stoned Jesus iz Ukrajine ponovo dolaze u Vintage Industrial Bar i to u srijedu, 16. svibnja u sklopu zagrijavanja za Tabor Film Festival (5. – 8. srpnja) u suradnji s klupskim programom Good Vibrations. Njima će se pridružiti i švedski bend Atlas, a za pravi TFF štimung bit će zadužen DJ Frajman.

Momcima iz Stoned Jesusa Zagreb je postao nezaobilazna stanica u sklopu gotovo svake europske turneje, a ljubav ukrajinske trojke i zagrebačke publike je neupitna, što dodatno ojačava činjenica da su već jednom rasprodali Vintage. Nakon prošlog gostovanja kad su obilježili 5. rođendan proslavljenog “Seven Thunders Roar” albuma, ovaj put su na repertoaru samo hitovi. U igri su sva tri albuma i poneka novost s predstojećeg četvrtog LP-a. U međuvremenu je njihova legendarna I’m the Mountain dosegla brojku od 10 milijuna pogleda na YouTubeu što je po nekim internim istraživanjima najpopularnija pjesma žanra na toj platformi.

Atlas je švedski bend iz Karlstadta koji na skandinavskom hard rock nebu zasjao odličnim album „Death and Fear“ iz 2016. Inspiraciju vuku iz bendova kao što su The Sword i Queens of The Stone Age i općenito klasičnim heavy metal bendovima iz 70-ih i 80-ih, a neki kritičari su ih nazvali i „Sabbathima na turbo pogon“. Trenutno rade na novom albumu koji će uskoro ugledati svjetlo dana, a nakon Vintagea idući će nastup imati u petak u Čakovcu u Fox baru sa slovenskim bendom Inhibis.

Ulaznice

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 65 kuna ako ih ostane. U sklopu “warm up” večeri bit će i posebna akcija: svi koji kupe festivalsku ulaznice na ulazu u klub po cijeni od 195 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert, a oni koji ne žele na koncert po cijeni od 175 kuna dobit će uz ulaznicu još i TFF poklon.

(Visited 60 times, 2 visits today)

Komentari