Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Stream novog albuma “Mosquito” Yeah Yeah Yeahsa

05.04.2013. Lucija Gadža
Foto: http://www.facebook.com/yeahyeahyeahs

Foto: http://www.facebook.com/yeahyeahyeahs

Američki indie rock bend, Yeah Yeah Yeahs, stavili su novi album na stream. Njihov četvrti album pod nazivom “Mosquito” izlazi 15. travnja.

S obzirom na uspjeh prošlog albuma “It’s Blitz!”, bend se odlučio držati provjerene ekipe. Na “Mosquitu” rade njihovi dugogodišnji producenti Dave Sitek i Nick Launay.

Yeah Yeah Yeahsi će 4. i 5. svibnja nastupiti na londonskom festivalu I’ll Be Your Mirror. Osim njih, publiku će zabavljati bendovi Black Lips, The Walkman, Real Estate i Dirty Beaches. Prije Londona, trojac svira u Manchesteru i Leedsu.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Komentari