Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Uncategorized

Stromae dolazi na EXIT

11.04.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

ExitVodeće ime hip-hop scene francuskog govornog područja i hitmaker Paul Van Haver, poznatiji kao Stromae, nastupit će 10. srpnja na EXIT festivalu! Stromae je vlasnik megahitova ‘Alors on danse’, ‘Papaoutai’ i ‘Formidable’, s oko 350 milijuna pregleda na Youtubeu i mnogobrojnim prvim mjestima top lista u više od 10 zemalja širom Europe. Onog momenta kada je ‘Alors on danse’ pušten uživo u radijskom programu, Stromae je postao ime koje se pamti. Za kratko vrijeme, spot za ovu pjesmu prestigao je brojku od 50 milijuna pregleda na Youtubeu, dok je remiks ovog velikog hita potpisao ni manje ni više nego Kanye West. Među milijunima fanova širom svijeta ubrajaju se superstarovi kao što su Diplo i Black Eyed Peas.

U svibnju 2013. godine objavljen je novi singl ‘Papaoutai’, koji je dostigao gotovo 135 milijuna pregleda na Youtubeu. Spot za ovu pjesmu najavio je album ‘Racine Carrée’, zahvaljujući kojem u studenom Stromae osvaja MTV nagradu za najboljeg belgijskog izvođača 2013. godine. Ovaj album je samo osam mjeseci po objavljivanju u Europi prodan u više od dva milijuna primjeraka!

Amaterski snimci koji prikazuju Stromaea navodno pijanog kako tumara u cik zore po Bruxellesu pojavili su se prošle godine na Youtubeu i video je ubrzo postao viralni hit. Par dana kasnije saznalo se da su u pitanju odlomci sa snimanja njegovog novog spota, za singl ‘Formidable’. Spot koji prikazuje pijanog čovjeka koji je upravo prekinuo sa svojom djevojkom munjevitom brzinom osvojio je naklonost internet zajednice i dostigao više od 70 milijuna pregleda te učvrstio Stromae kao novu, sjajnu zvijezdu europske glazbene scene. Direktno s top lista, Stromae 10. srpnja dolazi na EXIT festival pretvoriti Petrovaradinsku tvrđavu u veliki plesni podij!

Petnaesto izdanje najboljeg europskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. lipnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mjestu održava od 10. do 13. srpnja, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. srpnja na plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža Jadrana.

 

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari