Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Studentski četvrtak Radio Studenta ovaj tjedan u funky izdanju uz Stank Crew!

12.02.2014. Tim Hrvaćanin

sdfgsdfhdhTočno dva mjeseca nakon što je KutMasta Mirko na Studentskom četvrtku Radio Studenta predstavio emisiju Stank svojim virtuoznim umijećem DJinga i probranom glazbenom selekcijom, Stank crew se vraća u Rock Klub Ribnjak 13.02. u punom sastavu donijeti dašak funka u naše živote.

Stank crew čine KutMasta Mirko i Eduard Werft. Već godinama slušatelje Radio Studenta i pohoditelje zagrebačkih klubova vode na rasplesane underground partyje 60-ih kada su pucketale ploče od scratchanja i zglobovi od čaganja. Emisiju možete poslušati svake srijede od 20 sati, a ovog puta sele na Ribnjak gdje će svima nazočnima pojasniti što to znači kada kažu: Put some Stank on it! Očekujte selekciju sirovog funk zvuka iskusnih majstora gramofona. Nema zime kad je Stank u kući!

Stankovci u goste dovode DJ Bezuma, poznatog crtača i street artista znanog i kao Miron Milić koji će vam uz Werfta i KutMasta Mirka zasigurno priuštiti originalni funk’n’soul party idealan za stiskavac za one koje pere Valentinovo.

DJ Bezum vam je možda najpoznatiji po ogromnoj ilustraciji koju je izradio u Petrinjskoj ulici u sklopu Muzeja ulične umjetnosti. On je grafičar, ilustrator, crtač, a ponekad i DJ. Kad pušta glazbu, kaže da pušta ono što sluša dok crta, što je dosad podrazumijevalo raspon žanrova od pakistanskog surf-folka, noise rocka, punka, turskog psych disco-folka, afro beata, reggaea, egipatskog psych surfa, free jazza, synth popa, electra, post disco-a do psychobillya.

U četvrtak će fokus biti na kombinacijama jazz funk i afro funk zvuka, a moguće i još nećemu što dođe pod ruku u trenutku inspiracije. Program počinje u 21 sat, a upad je 10 kuna.

Informacije pratite na FB fan pageu Radio Student predstavlja Studentski četvrtak. 

Komentari