Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Suit up: Stiže Suits !

17.01.2013. Ora Ines
http://www.facebook.com/SUITSonUSA

http://www.facebook.com/SUITSonUSA

Nakon dvije uspješne sezone, večeras na USA Networku nakon pauze, nastavlja se druga sezona serije Suits. Prisjetimo se da deseta epizoda druge sezone sezona završava kako Rachel dolazi na Mikeova vrata, spremna dati mu još jednu priliku, međutim pronalazi ga s drugom ženom. Hoće li ga Rachel nakon toga razotkriti i priuštiti mu otkaz, i to ne samo njemu nego i Harveyu kojem prijeti oduzimanje dozvole za rad? U traileru za novu epizodu otkrivamo i Harveyevo zahtijevanje da i njegovo ime ”bude na vratima” uspješne odvjetničke tvrtke ”Pearson & Hardman”.

Za Harveya Spectera, glavnog lika ove serije najbolje vrijedi dobro poznata fraza : ”Žene ga obožavaju, a muškarci žele biti on”. Njegova odijela, bezobrazno dobri smisao za humor, ironija i sarkazam osvojili su sve gledatelje. Kako će se stvari odvijati, što će se dogoditi s Mikeom i Rachel te hoće li Harvey ispaštati za svoju odluku zapošljavanja Mikea koji nema diplomu pravnog fakulteta saznajte večeras, premijerno na USA Networku.

(Visited 201 times, 1 visits today)

Komentari