Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Susjedi na Eurosong šalju repere

25.01.2013. Iva Lapić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Prvi put na Balkanu jedna država je odlučila na Eurosong poslati repere. Riječ je o crnogorskoj klapi ”Whoo See“ koja se odazvala na poziv javne televizije Crne Gore (RTCG) da predstavljaju istu na ovogodišnjem Eurosongu. Grupa Who See broji dva člana, Dejana Dedovića “Deki/Dedduh” i Maria Đorđevića “Maki/Noyz”, a postoje od 2000. godine. Dolaze iz Boke Kotorske i iza sebe imaju dva albuma. Prvi pod nazivom ”Sviranje kupcu” iz 2006. te drugi iz 2012.godine pod nazivom ”Krš i drača” .

Rime su im originalne i repaju ono što misle na vrlo specifičan i originalan način što je očito prepoznala i javna televizija Crne Gore, a o njihovom plasmanu na Eurosongu odlučit će gledatelji.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari