Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Susjedi na Eurosong šalju repere

25.01.2013. Iva Lapić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Prvi put na Balkanu jedna država je odlučila na Eurosong poslati repere. Riječ je o crnogorskoj klapi ”Whoo See“ koja se odazvala na poziv javne televizije Crne Gore (RTCG) da predstavljaju istu na ovogodišnjem Eurosongu. Grupa Who See broji dva člana, Dejana Dedovića “Deki/Dedduh” i Maria Đorđevića “Maki/Noyz”, a postoje od 2000. godine. Dolaze iz Boke Kotorske i iza sebe imaju dva albuma. Prvi pod nazivom ”Sviranje kupcu” iz 2006. te drugi iz 2012.godine pod nazivom ”Krš i drača” .

Rime su im originalne i repaju ono što misle na vrlo specifičan i originalan način što je očito prepoznala i javna televizija Crne Gore, a o njihovom plasmanu na Eurosongu odlučit će gledatelji.

(Visited 104 times, 1 visits today)

Komentari