Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Susjedi na Eurosong šalju repere

25.01.2013. Iva LapićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Prvi put na Balkanu jedna država je odlučila na Eurosong poslati repere. Riječ je o crnogorskoj klapi ”Whoo See“ koja se odazvala na poziv javne televizije Crne Gore (RTCG) da predstavljaju istu na ovogodišnjem Eurosongu. Grupa Who See broji dva člana, Dejana Dedovića “Deki/Dedduh” i Maria Đorđevića “Maki/Noyz”, a postoje od 2000. godine. Dolaze iz Boke Kotorske i iza sebe imaju dva albuma. Prvi pod nazivom ”Sviranje kupcu” iz 2006. te drugi iz 2012.godine pod nazivom ”Krš i drača” .

Rime su im originalne i repaju ono što misle na vrlo specifičan i originalan način što je očito prepoznala i javna televizija Crne Gore, a o njihovom plasmanu na Eurosongu odlučit će gledatelji.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari