Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Svemirko promovira “Tunguziju” u Močvari

16.06.2018. Ziher.hrFoto: Svemirko

Sedam mjeseci nakon posljednjeg zagrebačkog koncerta u Gorgoni Muzeja suvremene umjetnosti, emo-macho pop grupa Svemirko vraća se na pozornice Zagreba. U subotu, 16. lipnja u klubu Močvara svirat će stare i nove hitove. Vuk Vuković, Toni Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojkov U Močvaru stižu s novim članom benda, Antonijom Tali Bošnjakom, i novim albumom, hvaljenom “Tunguzijom”.

Ziherova kritičarka Antonia Šikljan o “Tunguziji” je napisala: “‘Tunguzija’ nam, za razliku od Vanilije, servira mekše, laganije note koje su manje plesne, no ipak dovoljno ritmične i melodične da ostanu u uhu slušatelja i nastave ga proganjati nakon slušanja te ga mame na stavljanje albuma na repeat.”

-> “Tunguzija” (Svemirko): Postmoderna nostalgija

Ulaznice u pretprodaj po 34,50 kn mogu se naći u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Močvari. Cijena ulaznice na ulazu u klub iznosi 49 kn.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari