Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Svemirko promovira “Tunguziju” u Močvari

16.06.2018. Ziher.hrFoto: Svemirko
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sedam mjeseci nakon posljednjeg zagrebačkog koncerta u Gorgoni Muzeja suvremene umjetnosti, emo-macho pop grupa Svemirko vraća se na pozornice Zagreba. U subotu, 16. lipnja u klubu Močvara svirat će stare i nove hitove. Vuk Vuković, Toni Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojkov U Močvaru stižu s novim članom benda, Antonijom Tali Bošnjakom, i novim albumom, hvaljenom “Tunguzijom”.

Ziherova kritičarka Antonia Šikljan o “Tunguziji” je napisala: “‘Tunguzija’ nam, za razliku od Vanilije, servira mekše, laganije note koje su manje plesne, no ipak dovoljno ritmične i melodične da ostanu u uhu slušatelja i nastave ga proganjati nakon slušanja te ga mame na stavljanje albuma na repeat.”

-> “Tunguzija” (Svemirko): Postmoderna nostalgija

Ulaznice u pretprodaj po 34,50 kn mogu se naći u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Močvari. Cijena ulaznice na ulazu u klub iznosi 49 kn.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentari