Istaknuto
16.08.2018.

Iako je zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Svi žele na Jeffa Millsa

27.03.2013. Borna Radatović
jeffkljuca

Foto: Facebook

Poznata engleska stranica za promociju glazbe Data Transmission uvrstila je posjet Jeff Millsa, legendarnog „čarobnjaka“ elektronske glazbe, u događaje koji se moraju posjetiti u Zagrebu. U organizaciji United Electronic Sounda 30. ožujka na Zagrebački velesajam dolazi techno ikona.

Očekuju se posjetitelji iz Slovenije, Srbije, BiH, te Italije i Austrije koji će potegnuti do hrvatske metropole i posvjedočiti nastupu živuće legende Jeff Millsa.

jeffmills

Foto: Facebook

Jeff Mills, DJ i producent koji je obilježio techno eru i elektronsku glazbu od 80-ih nadalje. Tada je karijeru započeo pod pseudonimom The Wizard, a ubrzo se „čarobnjak“ iz Detroita isprofilirao kao jedna od glavnih figura detroitskog techna, te kao glazbenik koji je sa svojim inovativnim pristupom glazbi uvijek korak ispred svog vremena. U više od 20 godina na sceni nikada se nije držao normi, a jedina konstanta su njegova opčinjenost svemirom iz čega crpi inspiraciju. Uz njega vas na techno putovanje vode domaći autoritet techno scene Petar Dundov, producent Ivan Komlinović, glazbeni znalac Zero i strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari