Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Glazba

Svi žele na Jeffa Millsa

27.03.2013. Borna Radatović
jeffkljuca

Foto: Facebook

Poznata engleska stranica za promociju glazbe Data Transmission uvrstila je posjet Jeff Millsa, legendarnog „čarobnjaka“ elektronske glazbe, u događaje koji se moraju posjetiti u Zagrebu. U organizaciji United Electronic Sounda 30. ožujka na Zagrebački velesajam dolazi techno ikona.

Očekuju se posjetitelji iz Slovenije, Srbije, BiH, te Italije i Austrije koji će potegnuti do hrvatske metropole i posvjedočiti nastupu živuće legende Jeff Millsa.

jeffmills

Foto: Facebook

Jeff Mills, DJ i producent koji je obilježio techno eru i elektronsku glazbu od 80-ih nadalje. Tada je karijeru započeo pod pseudonimom The Wizard, a ubrzo se „čarobnjak“ iz Detroita isprofilirao kao jedna od glavnih figura detroitskog techna, te kao glazbenik koji je sa svojim inovativnim pristupom glazbi uvijek korak ispred svog vremena. U više od 20 godina na sceni nikada se nije držao normi, a jedina konstanta su njegova opčinjenost svemirom iz čega crpi inspiraciju. Uz njega vas na techno putovanje vode domaći autoritet techno scene Petar Dundov, producent Ivan Komlinović, glazbeni znalac Zero i strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux.

Komentari