Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Svi žele na Jeffa Millsa

27.03.2013. Borna Radatović
jeffkljuca

Foto: Facebook

Poznata engleska stranica za promociju glazbe Data Transmission uvrstila je posjet Jeff Millsa, legendarnog „čarobnjaka“ elektronske glazbe, u događaje koji se moraju posjetiti u Zagrebu. U organizaciji United Electronic Sounda 30. ožujka na Zagrebački velesajam dolazi techno ikona.

Očekuju se posjetitelji iz Slovenije, Srbije, BiH, te Italije i Austrije koji će potegnuti do hrvatske metropole i posvjedočiti nastupu živuće legende Jeff Millsa.

jeffmills

Foto: Facebook

Jeff Mills, DJ i producent koji je obilježio techno eru i elektronsku glazbu od 80-ih nadalje. Tada je karijeru započeo pod pseudonimom The Wizard, a ubrzo se „čarobnjak“ iz Detroita isprofilirao kao jedna od glavnih figura detroitskog techna, te kao glazbenik koji je sa svojim inovativnim pristupom glazbi uvijek korak ispred svog vremena. U više od 20 godina na sceni nikada se nije držao normi, a jedina konstanta su njegova opčinjenost svemirom iz čega crpi inspiraciju. Uz njega vas na techno putovanje vode domaći autoritet techno scene Petar Dundov, producent Ivan Komlinović, glazbeni znalac Zero i strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Komentari