Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Vizart

Svjetleće knjige južnokorejske umjetnice

07.03.2013. Marta Reljanović
Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Južnokorejska umjetnica Airan Kang na vrlo osebujan način pristupa svojoj  umjetnosti. Njezin projekt digitalno osvjetljenih knjiga koji traje već nekoliko godina počeo je putovanjem oko svijeta u potrazi za raznim knjižarama i poznatim knjižnicama s ciljem da stvori digitalne simulacije poznatih (i ponekih nepoznatih) knjiga. Njezin pothvat rezultirao je prvom izložbom u galeriji Bryce Wolkowitz u New Yorku 2010. godine.

Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Ove godine Kang je predstavila nastavak svog rada s preko sto novih svjetlećih knjiga i LED crteža te time nadodala novo poglavlje u svojem projektu.
Kako to izgleda uživo pogledajte u sljedećem videu:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari