Istaknuto
16.08.2018.

Iako je zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Vizart

Svjetleće knjige južnokorejske umjetnice

07.03.2013. Marta Reljanović
Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Južnokorejska umjetnica Airan Kang na vrlo osebujan način pristupa svojoj  umjetnosti. Njezin projekt digitalno osvjetljenih knjiga koji traje već nekoliko godina počeo je putovanjem oko svijeta u potrazi za raznim knjižarama i poznatim knjižnicama s ciljem da stvori digitalne simulacije poznatih (i ponekih nepoznatih) knjiga. Njezin pothvat rezultirao je prvom izložbom u galeriji Bryce Wolkowitz u New Yorku 2010. godine.

Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Foto: brycewolkowitz.com

Ove godine Kang je predstavila nastavak svog rada s preko sto novih svjetlećih knjiga i LED crteža te time nadodala novo poglavlje u svojem projektu.
Kako to izgleda uživo pogledajte u sljedećem videu:

(Visited 37 times, 4 visits today)

Komentari