Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Vizart

Svjetski festival bodypaintinga: Eksplozija mašte i talenta

10.07.2013. Eleonora GlišićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ World Bodypainting Festival

Foto: facebook.com/ World Bodypainting Festival

Još od 1998. godine entuzijasti i zaljubljenici u bodypainting, umjetnici i modeli, hrle u austrijski gradić Pörtschach na obali jezera Wörthersee na najveće svjetsko izlaganje i natjecanje u bodypaintingu. World bodypainting festival održan je ove godine od 1. do 7. srpnja i u tih nekoliko dana privukao je 29 000 posjetitelja i umjetnika iz više od 40 zemalja. Kreativci su se natjecali u kategorijama za najbolji UV efekt boje, make-up sa specijalnim efektom, face-painting, rad sa spužvicom ili kistom te s raspršivačem boje. Održano je i više od 50 različitih radionica, demonstracija i predavanja poput onog o make-upu sa specijalnim efektima. Natjecanja su se održavala tijekom dana, ali i noći kako bi se mogli ocijeniti radovi umjetnika koji su koristili UV boje. Ovaj jedinstveni, atraktivan festival spoj je umjetnosti, glazbe i mode koji budi maštu i vodi nas u neki drugačiji, šareniji svijet.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari