Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Film

The Amazing Spider-Man 2: Dva protivnika i dvije djevojke!

29.01.2013. Rebeka Lesac
foto:theamazinspiderman

foto:theamazinspiderman

Snimanje drugog dijela stripovske uspješnice The Amazing Spider-Man počinje u roku mjesec dana a projekcijski uređaji kino dvorana trebali bi ga dočekati u travnju sljedeće godine . Usko odijelo Petera Parkera će i dalje navlačiti Andrew Garfield rastrgan od ljubavnih jada između ovogodišnje voditeljice Oscara, Emme Stone, u ulozi njegove prve ljubavi Gwen Stacy te Shailene Woodley koja će utjeloviti Mary  Jane.  Zvijezda jednog od aktualnijih  filmova zadnjih nekoliko tjedana , Jamie Foxx (Django Unchained), dolazi nam kao Electro a kao Harryja Osborna, ovog ćemo puta gledati Danea Dehaana.

Najnovije glasine u vezi novog Spidermana koji je i dalje pod redateljskom palicom Marca Webba, govore kako ćemo Petera ovog puta gledati u borbi s čak dva negativca od kojih je jedan već potvrđeni Electro a Paul Giamatti (The Ides of March) je najizgledniji kandidat za ulogu bivšeg sovjetskog razbojnika Rhinoa (Nosorog) koji nadljudsku snagu postiže oblačenjem svojeg odijela. Glumačkoj ekipi trebala bi se pridružiti i Felicity Jones (Like Crazy) no njena uloga zasad još nije poznata. Znamo da bar neće negativka. To bi bilo previše čak i za Čudesnog Spidermana.

(Visited 156 times, 1 visits today)

Komentari