Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

The Amazing Spider-Man 2: Dva protivnika i dvije djevojke!

29.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta
foto:theamazinspiderman

foto:theamazinspiderman

Snimanje drugog dijela stripovske uspješnice The Amazing Spider-Man počinje u roku mjesec dana a projekcijski uređaji kino dvorana trebali bi ga dočekati u travnju sljedeće godine . Usko odijelo Petera Parkera će i dalje navlačiti Andrew Garfield rastrgan od ljubavnih jada između ovogodišnje voditeljice Oscara, Emme Stone, u ulozi njegove prve ljubavi Gwen Stacy te Shailene Woodley koja će utjeloviti Mary  Jane.  Zvijezda jednog od aktualnijih  filmova zadnjih nekoliko tjedana , Jamie Foxx (Django Unchained), dolazi nam kao Electro a kao Harryja Osborna, ovog ćemo puta gledati Danea Dehaana.

Najnovije glasine u vezi novog Spidermana koji je i dalje pod redateljskom palicom Marca Webba, govore kako ćemo Petera ovog puta gledati u borbi s čak dva negativca od kojih je jedan već potvrđeni Electro a Paul Giamatti (The Ides of March) je najizgledniji kandidat za ulogu bivšeg sovjetskog razbojnika Rhinoa (Nosorog) koji nadljudsku snagu postiže oblačenjem svojeg odijela. Glumačkoj ekipi trebala bi se pridružiti i Felicity Jones (Like Crazy) no njena uloga zasad još nije poznata. Znamo da bar neće negativka. To bi bilo previše čak i za Čudesnog Spidermana.

(Visited 163 times, 1 visits today)

Komentari