Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

The Amazing Spider-Man 2: Dva protivnika i dvije djevojke!

29.01.2013. Rebeka Lesac
foto:theamazinspiderman

foto:theamazinspiderman

Snimanje drugog dijela stripovske uspješnice The Amazing Spider-Man počinje u roku mjesec dana a projekcijski uređaji kino dvorana trebali bi ga dočekati u travnju sljedeće godine . Usko odijelo Petera Parkera će i dalje navlačiti Andrew Garfield rastrgan od ljubavnih jada između ovogodišnje voditeljice Oscara, Emme Stone, u ulozi njegove prve ljubavi Gwen Stacy te Shailene Woodley koja će utjeloviti Mary  Jane.  Zvijezda jednog od aktualnijih  filmova zadnjih nekoliko tjedana , Jamie Foxx (Django Unchained), dolazi nam kao Electro a kao Harryja Osborna, ovog ćemo puta gledati Danea Dehaana.

Najnovije glasine u vezi novog Spidermana koji je i dalje pod redateljskom palicom Marca Webba, govore kako ćemo Petera ovog puta gledati u borbi s čak dva negativca od kojih je jedan već potvrđeni Electro a Paul Giamatti (The Ides of March) je najizgledniji kandidat za ulogu bivšeg sovjetskog razbojnika Rhinoa (Nosorog) koji nadljudsku snagu postiže oblačenjem svojeg odijela. Glumačkoj ekipi trebala bi se pridružiti i Felicity Jones (Like Crazy) no njena uloga zasad još nije poznata. Znamo da bar neće negativka. To bi bilo previše čak i za Čudesnog Spidermana.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Komentari