Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

The Black Keys najavili novi album

08.01.2013. Teuta Butuči

/www.facebook.com/TheBlackKeys

Nakon sedmog studijskog albuma El Camino izdanog 2011., The Black Keys su najavili kako se sredinom sječnja ove godine ponovno zatvaraju u studio Dana Auerbacha u Nashvilleu, gdje planiraju snimiti novi album do proljeća.

Bubnjar Keysa Patrick Carney za CBS je izjavio kako će se “novi album definitivno dogoditi negdje u 2013., stvar ovisi samo o tome koliko će nam vremena trebati da ga nasnimimo i odlučimo kada se želimo vratiti na turneju.”

Na novom albumu The Black Keys namjeravaju ponovno surađivati sa Danger Mouseom, a.k.a. Brianom Burtonom, producentom El Camina, albuma kojeg su prihvatili i publika i kritičari. Na pitanje o natrpanom rasporedu Danger Mousea – koji je surađivao s Jackom Whiteom, Gorillazima, Norah Jones, Beckom i drugima – Carey je CBS-u rekao: “Nazvao sam ga prije nekoliko tjedana, da vidim kakav mu je raspored. Ako ćemo ikada raditi s producentom, to će uvijek biti on. Surađujemo s njim od 2007., od albuma Attack&Release, i dobri smo prijatelji. Ali on je isto tako zaposlen, producira mnogo stvari u zadnje vrijeme, tako da se nadamo da će imati vremena. Trenutno je producent U2-a…a oni imaju prioritet prije nas!”

The Black Keys su također najavili miniturneju po SAD-u s The Flaming Lips početkom travnja. Njihov posljednji album El Camino osvojio je pet nominacija Grammy i platinastu nakladu.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari