Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Glazba

The Garden Festival objavio prve informacije o idućem izdanju!

28.11.2013. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 2 minute

garden festivalDeveti The Garden Festival odvijat će se od 2. do 9. srpnja 2014. na lokaciji The Garden Tisno, a upravo je potvrdio partnere za zabave na brodovima i klupske partyje. Festivalski program u tjedan dana uključuje 3 pozornice na otvorenom, 18 zabava na brodovima Argonaughty i Arbiana, 8 večeri programa u klubu Barbarellas te 1 zabavu na tajnom otoku. Imena prvih izvođača na lineupu festival će objaviti u siječnju 2014. godine.

Lokacija The Garden Tisno nudi veliki izbor opcija smještaja, intimnost zaljeva te vlastitu pješčanu plažu, mjesto Tisno ima vile, apartmane, hotele, ponudu domaćih pića i hrane, a sve se nalazi u blizini otoka, nacionalnih parkova i povijesnih gradova što The Garden Festival čini jednom od najboljih festivalskih lokacija.

Bad Passion Project, Beats In Space, Crazy P vs El Diablos, Edible, Flux, Futureboogie, Hidden Agenda, Just Jack, Krankbrother, Kontrapunkt, Last Waltz, Leftfoot, Louche, One Records, Ransom Note, Resident Advisor, Sunset Sound System, The Great Outdoors, The Pool, Tief, Underbron i Wolf Music pružat će zvučnu podlogu za idilične ljetne dane i plesne noći, a prve izvođače na lineupu festival će objaviti u siječnju 2014.

garden festivalPočetak nove godine obilježit će i objava lokacija za Garden Get Together Tour, partyje koji promoviraju festival po nekim od najboljih europskih klubova. Turneja će ugostiti neke od izvođača koji će nastupiti i u srpnju u Tisnom, te tako dati priliku za hvatanje prvih festivalskih zraka sunca i dobrih vibri.

The Garden Festival novu godinu slavi u klubu The Brunswick u engleskom Brightonu, ovaj put s partnerskim festivalom  Electric Elephant. Za novogodišnju kućnu proslavu zaduženi su, između ostalih, Crazy P (DJ Set), The Unabombers te Red Rack’Em, a cijeli klub će biti uređen kao prostor za stanovanje. Ako se želite pridružiti slavlju zgrabite ulaznice na www.watchthegardengrow.eu/tickets.

The Garden Festival i Electric Elephant i za 2014. godinu najavljuju dvostruku festivalsku poslasticu  – uživanje u oba festivala po povlaštenoj cijeni. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. srpnja 2014., a prva imena bit će objavljena uskoro. Sve informacije provjerite na www.watchthegardengrow.eu/tickets.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari