Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

The Garden Festival u finalnom izboru za UK Festival Awards 2013!

08.11.2013. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: The Garden Festival3 by Tim Ertl

Foto: The Garden Festival3 by Tim Ertl

Jedan od najboljih i najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj, tišnjanski The Garden Festival, ušao je u finalni izbor među 10 najboljih festivala za dodjelu nagrade UK Festival Awards 2013, i to u kategoriji Najbolji prekomorski festival. U užem krugu finalista su još 2 hrvatska festivala, Outlook i Dimensions, učinivši tako Hrvatsku zemljom s najviše nominiranih festivala, izuzev UK, i to uz bok megafestivalima kao što su Tomorrowland, Exit Festival ili Berlin Festival. Odlučili su to posjetitelji iz cijelog svijeta, a ovaj put ih je to učinilo rekornih 575 tisuća, dajući tako priznanje hrvatskom turizmu.

Pobjednici u svim kategorijiama bit će proglašeni 2. prosinca u Londonu na 10. obljetnici nagrade UK Festival Awards, u sklopu UK Festival Conference & Awards.

Popis svih festivala koji su ušli u uži krug u pojedinim kategorijama možete pogledati na stranici http://www.festivalawards.com/2013/11/05/ukfestivalawardsfinalists/

Ako je među njima i festival za koji ste glasovali, možete osvojiti 2 ulaznice za pobjednički festival u kategoriji.

Glazbena industrija na ovaj način želi odati počast svima koji su se trudili staviti osmijeh na lice mnogim posjetiteljima festivala, te im omogućiti da poberu zasluženi pljesak za sve uspjehe. U glasanju sudjeluju posjetitelji festivala iz cijelog svijeta i stručnjaci iz industrije.

The Garden Festival4 by Tim Ertl

The Garden Festival4 by Tim Ertl

Otkad je The Garden Festival nastao 2006. godine, postao je jedan od najiščekivanijih događaja ljeta privlačeći međunarodnu publiku željnu disco glazbe. U sezoni 2013. lokacija Garden Tisno bila je domaćin dobrih zvukova The Garden Festivala od početka srpnja, a festival se smjestio u malom zaljevu koji se može pohvaliti vlastitom pješčanom plažom, intimnošću i klubom na otvorenom Barbarella u kojem se plesalo do zore. Zabave na brodovima su isplovljavale i po 4 puta dnevno, a ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji festivala su mogli uživati u nezaboravnim zvucima izvođača kao što su Crazy P, Justin Martin ili pak Bondax, čemu još treba dodati i mnoštvo prijatelja i obitelji koji su se sjedinili u ovom ljetnom slavlju.  S više od 200 izvođača te gotovo 3000 posjetitelja The Garden Festival se i ove godine pokazao kao jedan od najboljih boutique festivala.

Ljubav prema The Garden Festivalu ne čudi jer postoji samo nekoliko festivala na svijetu gdje posjetitelji mogu istovremeno slušati bendove uživo i DJ-eve koji predstavljaju razne glazbene žanrove, dok u isto vrijeme plivaju u čistom Jadranskom moru, odmaraju se u sjeni borove šume ili plešu do jutra pod zvijezdama. The Garden Festival je najbolje mjesto za doživjeti jedinstveni spoj festivala i praznika koji su spojeni u glazbeno putovanje ispunjeno mnoštvom istomišljenika iz svih dijelova svijeta. Glazbeni raj možete doživjeti i iduće ljeto – The Garden Festival će se održati od 2. – 9. srpnja 2014.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari