Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

The Lego Movie: I vaša kreacija može biti dio filma o „legićima“!

24.03.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

O čemu se zapravo radi? Ekipa Warner Bros kuće, sjetila se briljantne ideje za samopromociju. Naime, za Lego film kojeg očekujemo sljedeće godine, svatko će moći izgraditi svoju kreaciju, snimiti je kamerom od barem 3.2 megapixela, u trajanju od tridesetak sekundi. Radi se o točno određenoj sceni, kada se građani Lego svijeta okupe ne bi li spriječili ogromnu katastrofu. Uzimaju predmete iz svoje okoline koristeći ih za izgradnju hibridnih vozila/alata za obranu, oružja.

„Što čudnije i inovativnije, to bolje.“, poručuju iz Warner Brosa. Smiju se koristiti samo Lego kockice, ne i Lego likovi, a okolina je u potpunosti proizvoljna – Divlji zapad, svemir, džungla ili nešto četvrto.
Inače, ovaj „marketinški trik“ ili zanimljiva igra, ovisi iz kojeg aspekta gledamo, neodoljivo podsjeća na potez Treya Parkera i Matta Stonea, kreatora South Parka, gdje je dvojac objavio kako će u novoj South Park video igrici, avatari fanova, napravljeni na službenoj stranici, biti postavljeni u pozadinski svijet igrice.

Obećavajuća glumačka postava posudila glasove
Producent ovog zanimljivog projekta je Phil Lord, tvorac animiranog filma Cloudy With a Chance of Meatballs i akcijske komedije 21 Jump Street. Nisam neki fan potonjeg, ali spomenuti animirani film je odličan, tako da su nam visoka očekivanja opravdana. Glasove će posuditi Will Ferell, Liam Neeson, Morgan Freeman te Elizabeth Banks.

Warner Bros otkrio logo
Kako će sve na kraju ispasti, saznat ćemo 7. veljače kada bi se film trebao pojaviti u kinima. Zasad, evo samo mali vizualni dio Lego svijeta, logo The Lego Moviea.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari