Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Glazba

The National izdaje novi album!

21.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/thenationalofficial

Foto: facebook.com/thenationalofficial

Američki rock bend The National, koji u srpnju gostuje na zagrebačkoj Šalati, izdaje novi album. Njihov peti album izdan 2010. godine “High Violet” prošao je odlično kod kritike i publike  te im je donio epitet jednog od najrespektiranijih američkih rock bendova. Šesti album “Trouble Will Find Me” izlazi 20. svibnja te će ga biti moguće kupiti u digitalnoj verziji, na CD-u i na vinilu. Pjevač benda Matt Berninger je izjavio kako je bend deset godina  svima dokazivao svoj identitet i to im je uspjelo kada su izdali “High Violet” te se s novim albumom više ne moraju nikom dokazivati. Uz objavljivanje novog albuma, Berningerov mlađi brat je režirao i dokumentarni film koji prati bend na njihovoj najvećoj turneji do sada, onoj na kojoj je promoviran “High Violets” koja je zabilježila preko 100 koncerata diljem svijeta. Dokumentarac “Mistaken For Strangers” premijerno će biti prikazan na Tribeca Film Festivalu 17. travnja, a The National će nastupati na premijeri. “Trouble Will Find Me” sadrži 13 pjesama:

1. I Should Live in Salt
2. Demons
3. Don’t Swallow the Cap
4. Fireproof
5. Sea of Love
6. Heavenfaced
7. This is the Last Time
8. Graceless
9. Slipped
10. I Need My Girl
11. Humiliation
12. Pink Rabbits
13. Hard to Find

The National na veliku svjetsku turneju kreću isti dan kada album izlazi.

Komentari