Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

The National izdaje novi album!

21.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/thenationalofficial

Foto: facebook.com/thenationalofficial

Američki rock bend The National, koji u srpnju gostuje na zagrebačkoj Šalati, izdaje novi album. Njihov peti album izdan 2010. godine “High Violet” prošao je odlično kod kritike i publike  te im je donio epitet jednog od najrespektiranijih američkih rock bendova. Šesti album “Trouble Will Find Me” izlazi 20. svibnja te će ga biti moguće kupiti u digitalnoj verziji, na CD-u i na vinilu. Pjevač benda Matt Berninger je izjavio kako je bend deset godina  svima dokazivao svoj identitet i to im je uspjelo kada su izdali “High Violet” te se s novim albumom više ne moraju nikom dokazivati. Uz objavljivanje novog albuma, Berningerov mlađi brat je režirao i dokumentarni film koji prati bend na njihovoj najvećoj turneji do sada, onoj na kojoj je promoviran “High Violets” koja je zabilježila preko 100 koncerata diljem svijeta. Dokumentarac “Mistaken For Strangers” premijerno će biti prikazan na Tribeca Film Festivalu 17. travnja, a The National će nastupati na premijeri. “Trouble Will Find Me” sadrži 13 pjesama:

1. I Should Live in Salt
2. Demons
3. Don’t Swallow the Cap
4. Fireproof
5. Sea of Love
6. Heavenfaced
7. This is the Last Time
8. Graceless
9. Slipped
10. I Need My Girl
11. Humiliation
12. Pink Rabbits
13. Hard to Find

The National na veliku svjetsku turneju kreću isti dan kada album izlazi.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari