Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

The Vaccines dolaze na Croatia Rocks festival na Zrću

10.02.2015. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/croatiarocksfestival

Foto: facebook.com/croatiarocksfestival

Hrvatsko izdanje festivala Ibiza Rocks, Croatia Rocks, koje će se od 19. do 23. srpnja po prvi put održati na Zrću na Pagu, objavilo je nova imena u line upu. U Hrvatsku se tom prilikom drugi put vraćaju engleski indie punkeri The Vaccines, koji su nastupali 2012. na drugom izdanju Terraneo festivala. The Vaccines su nedavno izdali povratnički singl Handsome kojim najavljuju treći studijski album “English Graffiti”. Na Croatia Rocks će nastupiti i elektronski trio Years & Years te britanska pjevačica i elektronska glazbenica Lapsley. DJ set će zavrtiti engleski garage duo Gorgon City.

Od prije potvrđeni izvođači za festival su Jungle, Clean Bandit (čija je pjesma Rather be nedavno osvojila Grammy za najbolju elektroničku pjesmu), Kwabs i Kate Tempest, uz DJ setove Rudimentala i BBC Radio 1 DJ-a Zane Lowe. Poseban gost festivala bit će Fatboy Slim. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti za 119 funti, dok stanovnici Ex-Yu država ulaznice mogu kupiti za 509 kuna.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Komentari