Istaknuto
24.04.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svake srijede izdvajamo najzanimljivije domaće i regionalne singlove, a na vama je da odaberete svog favorita. Bacite uho i na našu preporuku stranih noviteta.

22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

Glazba

The Vaccines dolaze na Croatia Rocks festival na Zrću

10.02.2015. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/croatiarocksfestival

Foto: facebook.com/croatiarocksfestival

Hrvatsko izdanje festivala Ibiza Rocks, Croatia Rocks, koje će se od 19. do 23. srpnja po prvi put održati na Zrću na Pagu, objavilo je nova imena u line upu. U Hrvatsku se tom prilikom drugi put vraćaju engleski indie punkeri The Vaccines, koji su nastupali 2012. na drugom izdanju Terraneo festivala. The Vaccines su nedavno izdali povratnički singl Handsome kojim najavljuju treći studijski album “English Graffiti”. Na Croatia Rocks će nastupiti i elektronski trio Years & Years te britanska pjevačica i elektronska glazbenica Lapsley. DJ set će zavrtiti engleski garage duo Gorgon City.

Od prije potvrđeni izvođači za festival su Jungle, Clean Bandit (čija je pjesma Rather be nedavno osvojila Grammy za najbolju elektroničku pjesmu), Kwabs i Kate Tempest, uz DJ setove Rudimentala i BBC Radio 1 DJ-a Zane Lowe. Poseban gost festivala bit će Fatboy Slim. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti za 119 funti, dok stanovnici Ex-Yu država ulaznice mogu kupiti za 509 kuna.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Komentari