Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

The Vaccines dolaze na Croatia Rocks festival na Zrću

10.02.2015. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/croatiarocksfestival

Foto: facebook.com/croatiarocksfestival

Hrvatsko izdanje festivala Ibiza Rocks, Croatia Rocks, koje će se od 19. do 23. srpnja po prvi put održati na Zrću na Pagu, objavilo je nova imena u line upu. U Hrvatsku se tom prilikom drugi put vraćaju engleski indie punkeri The Vaccines, koji su nastupali 2012. na drugom izdanju Terraneo festivala. The Vaccines su nedavno izdali povratnički singl Handsome kojim najavljuju treći studijski album “English Graffiti”. Na Croatia Rocks će nastupiti i elektronski trio Years & Years te britanska pjevačica i elektronska glazbenica Lapsley. DJ set će zavrtiti engleski garage duo Gorgon City.

Od prije potvrđeni izvođači za festival su Jungle, Clean Bandit (čija je pjesma Rather be nedavno osvojila Grammy za najbolju elektroničku pjesmu), Kwabs i Kate Tempest, uz DJ setove Rudimentala i BBC Radio 1 DJ-a Zane Lowe. Poseban gost festivala bit će Fatboy Slim. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti za 119 funti, dok stanovnici Ex-Yu država ulaznice mogu kupiti za 509 kuna.

(Visited 128 times, 1 visits today)

Komentari