Istaknuto
23.10.2017.

Oliver Frljić režirao je u Slovenskom narodnom gledališču u Mariboru klasičnu Euripidovu tragediju kao predstavu o društvu u kojem je žena građanin drugoga reda. "Medeja" je na ovogodišnjim Gavellinim večerima osvojila nagradu za najbolju predstavu i za najbolju žensku ulogu.

19.10.2017.

Večeras se u Francuskom paviljonu otvara izložba međunarodno priznate multimedijalne umjetnice OKO, povodom čega smo ukratko popričali s autoricom.

Glazba

Vaccinesov Justin Young piše za One Direction

02.03.2013. Karla Mršan
Foto:Facebook.com/onedirection

Foto:Facebook.com/onedirection

Što je zajedničko One Directionu i The Vaccinesima, osim što su oba benda iz Engleske? Ništa, apsolutno ništa. Uspoređivati The Vaccines i One Direction je toliko smiješno da se nećemo uopće upuštat u to. Zato nas je vijest o suradnji ova dva benda šokirala. Prva pomisao je bila neka prečudna indie-pop kompilacija pjesama Teenage Icon i Live While We’re Young, ali na kraju se uspostavilo da zapravo samo Justin Young, frontmen The Vaccinesa, surađuje s njima, točnije, piše pjesme za njihov novi album. Za suradnju se je otkrilo nakon što je Niall Horan, član One Directiona, na twitter objavio sliku iz studija s Youngom. Justin je komentirao kako je napisao hrpu ”odličnih” pjesama za boybend te u intervjuu s BBC Newsbeatom rekao kako je vrlo entuzijastičan i priznao kako je oduvijek volio pop glazbu i htio pisati pop pjesme. Što će biti rezultat ove neobične suradnje još ne znamo, ali se nadamo da je Young u pravu i da će novi album biti bar malo bolji od prošlog. Tko zna, možda će sljedeće godine One Direction čak uspjeti izbjeći naslov ”Worst band” ili ”Villain of the Year”.

Komentari