Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Vaccinesov Justin Young piše za One Direction

02.03.2013. Karla Mršan
Foto:Facebook.com/onedirection

Foto:Facebook.com/onedirection

Što je zajedničko One Directionu i The Vaccinesima, osim što su oba benda iz Engleske? Ništa, apsolutno ništa. Uspoređivati The Vaccines i One Direction je toliko smiješno da se nećemo uopće upuštat u to. Zato nas je vijest o suradnji ova dva benda šokirala. Prva pomisao je bila neka prečudna indie-pop kompilacija pjesama Teenage Icon i Live While We’re Young, ali na kraju se uspostavilo da zapravo samo Justin Young, frontmen The Vaccinesa, surađuje s njima, točnije, piše pjesme za njihov novi album. Za suradnju se je otkrilo nakon što je Niall Horan, član One Directiona, na twitter objavio sliku iz studija s Youngom. Justin je komentirao kako je napisao hrpu ”odličnih” pjesama za boybend te u intervjuu s BBC Newsbeatom rekao kako je vrlo entuzijastičan i priznao kako je oduvijek volio pop glazbu i htio pisati pop pjesme. Što će biti rezultat ove neobične suradnje još ne znamo, ali se nadamo da je Young u pravu i da će novi album biti bar malo bolji od prošlog. Tko zna, možda će sljedeće godine One Direction čak uspjeti izbjeći naslov ”Worst band” ili ”Villain of the Year”.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Komentari