Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Tko još ne bi sjeo za volan novog Batmobilea?

12.09.2014. Lucija KlarićVrijeme čitanja: 1 minuta
FOTO:firstshowing.net/batmobile - batman v superman

FOTO:firstshowing.net/batmobile – batman v superman

Redatelj medijski pumpanog novog nastavka Superman serijala Batman v Superman:Dawn of Justice –  Zack Snyder, na svojem je Twitter profilu objavio pravu poslaticu za sve fanove ovih superjunaka i željne iščekivatelje filma.

Službena fotografija sa seta novog Batmobile-a svakako djeluje primamljivo. Fotografija je očiti pokazatelj da su producenti filma bili neupitno izdašni što se tiče samog vizualnog dojma no, krajnjoj liniji nije li upravo to bogatstvo vizualnog razlog zašto se veselimo dolasku novog Snyderovog filma na velika platna?

Redatelj dosadašnjih blockbuster uspješnica Man of Steel i 300 taktički nas tako namamljuje u svijet Batmana i Supermana, a u tome mu pomaže fotograf Clay Enos, koji je upravo i zaslužan za ovaj sneak peek na novi Batmobile.

Tko se još ne bi provozao u ovakvom autu?

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari