Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Tko još ne bi sjeo za volan novog Batmobilea?

12.09.2014. Lucija Klarić
FOTO:firstshowing.net/batmobile - batman v superman

FOTO:firstshowing.net/batmobile – batman v superman

Redatelj medijski pumpanog novog nastavka Superman serijala Batman v Superman:Dawn of Justice –  Zack Snyder, na svojem je Twitter profilu objavio pravu poslaticu za sve fanove ovih superjunaka i željne iščekivatelje filma.

Službena fotografija sa seta novog Batmobile-a svakako djeluje primamljivo. Fotografija je očiti pokazatelj da su producenti filma bili neupitno izdašni što se tiče samog vizualnog dojma no, krajnjoj liniji nije li upravo to bogatstvo vizualnog razlog zašto se veselimo dolasku novog Snyderovog filma na velika platna?

Redatelj dosadašnjih blockbuster uspješnica Man of Steel i 300 taktički nas tako namamljuje u svijet Batmana i Supermana, a u tome mu pomaže fotograf Clay Enos, koji je upravo i zaslužan za ovaj sneak peek na novi Batmobile.

Tko se još ne bi provozao u ovakvom autu?

 

Komentari