Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Tko još ne bi sjeo za volan novog Batmobilea?

12.09.2014. Lucija Klarić
FOTO:firstshowing.net/batmobile - batman v superman

FOTO:firstshowing.net/batmobile – batman v superman

Redatelj medijski pumpanog novog nastavka Superman serijala Batman v Superman:Dawn of Justice –  Zack Snyder, na svojem je Twitter profilu objavio pravu poslaticu za sve fanove ovih superjunaka i željne iščekivatelje filma.

Službena fotografija sa seta novog Batmobile-a svakako djeluje primamljivo. Fotografija je očiti pokazatelj da su producenti filma bili neupitno izdašni što se tiče samog vizualnog dojma no, krajnjoj liniji nije li upravo to bogatstvo vizualnog razlog zašto se veselimo dolasku novog Snyderovog filma na velika platna?

Redatelj dosadašnjih blockbuster uspješnica Man of Steel i 300 taktički nas tako namamljuje u svijet Batmana i Supermana, a u tome mu pomaže fotograf Clay Enos, koji je upravo i zaslužan za ovaj sneak peek na novi Batmobile.

Tko se još ne bi provozao u ovakvom autu?

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari