Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Tko još ne bi sjeo za volan novog Batmobilea?

12.09.2014. Lucija Klarić
FOTO:firstshowing.net/batmobile - batman v superman

FOTO:firstshowing.net/batmobile – batman v superman

Redatelj medijski pumpanog novog nastavka Superman serijala Batman v Superman:Dawn of Justice –  Zack Snyder, na svojem je Twitter profilu objavio pravu poslaticu za sve fanove ovih superjunaka i željne iščekivatelje filma.

Službena fotografija sa seta novog Batmobile-a svakako djeluje primamljivo. Fotografija je očiti pokazatelj da su producenti filma bili neupitno izdašni što se tiče samog vizualnog dojma no, krajnjoj liniji nije li upravo to bogatstvo vizualnog razlog zašto se veselimo dolasku novog Snyderovog filma na velika platna?

Redatelj dosadašnjih blockbuster uspješnica Man of Steel i 300 taktički nas tako namamljuje u svijet Batmana i Supermana, a u tome mu pomaže fotograf Clay Enos, koji je upravo i zaslužan za ovaj sneak peek na novi Batmobile.

Tko se još ne bi provozao u ovakvom autu?

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari