Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Tko još ne bi sjeo za volan novog Batmobilea?

12.09.2014. Lucija Klarić
FOTO:firstshowing.net/batmobile - batman v superman

FOTO:firstshowing.net/batmobile – batman v superman

Redatelj medijski pumpanog novog nastavka Superman serijala Batman v Superman:Dawn of Justice –  Zack Snyder, na svojem je Twitter profilu objavio pravu poslaticu za sve fanove ovih superjunaka i željne iščekivatelje filma.

Službena fotografija sa seta novog Batmobile-a svakako djeluje primamljivo. Fotografija je očiti pokazatelj da su producenti filma bili neupitno izdašni što se tiče samog vizualnog dojma no, krajnjoj liniji nije li upravo to bogatstvo vizualnog razlog zašto se veselimo dolasku novog Snyderovog filma na velika platna?

Redatelj dosadašnjih blockbuster uspješnica Man of Steel i 300 taktički nas tako namamljuje u svijet Batmana i Supermana, a u tome mu pomaže fotograf Clay Enos, koji je upravo i zaslužan za ovaj sneak peek na novi Batmobile.

Tko se još ne bi provozao u ovakvom autu?

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari