Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Tom Hardy kao yakuza

07.06.2013. Inja Drače
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Tom Hardy je prihvatio ulogu yakuze u novome filmu Takashija Miike. The Outsider će biti Miikeu prvi film na engleskome jeziku pa bi ovaj film mogao predstavljati njegov proboj na zapadno tržište. Hardy će utjeloviti veterana Drugog svjetskog rata koji se u poslijeratnim godinama priključi japanskoj kriminalnoj organizaciji, yakuzama.

Film bi se trebao početi snimati početkom iduće godine. Iako ove godine još nismo gledali Hardyja, ne znači da on ne radi ništa. Štoviše, iduće će godine zasjati pet filmova, pri čemu će najveću pažnju privući ulogom Maxa Rockatanskyjeg u Mad Maxu. Ostali su filmovi Animal Rescue, Locke, Child 44 i Everest.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari