Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Tom Hardy kao yakuza

07.06.2013. Inja Drače
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Tom Hardy je prihvatio ulogu yakuze u novome filmu Takashija Miike. The Outsider će biti Miikeu prvi film na engleskome jeziku pa bi ovaj film mogao predstavljati njegov proboj na zapadno tržište. Hardy će utjeloviti veterana Drugog svjetskog rata koji se u poslijeratnim godinama priključi japanskoj kriminalnoj organizaciji, yakuzama.

Film bi se trebao početi snimati početkom iduće godine. Iako ove godine još nismo gledali Hardyja, ne znači da on ne radi ništa. Štoviše, iduće će godine zasjati pet filmova, pri čemu će najveću pažnju privući ulogom Maxa Rockatanskyjeg u Mad Maxu. Ostali su filmovi Animal Rescue, Locke, Child 44 i Everest.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari