Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Tom Hardy kao yakuza

07.06.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Tom Hardy je prihvatio ulogu yakuze u novome filmu Takashija Miike. The Outsider će biti Miikeu prvi film na engleskome jeziku pa bi ovaj film mogao predstavljati njegov proboj na zapadno tržište. Hardy će utjeloviti veterana Drugog svjetskog rata koji se u poslijeratnim godinama priključi japanskoj kriminalnoj organizaciji, yakuzama.

Film bi se trebao početi snimati početkom iduće godine. Iako ove godine još nismo gledali Hardyja, ne znači da on ne radi ništa. Štoviše, iduće će godine zasjati pet filmova, pri čemu će najveću pažnju privući ulogom Maxa Rockatanskyjeg u Mad Maxu. Ostali su filmovi Animal Rescue, Locke, Child 44 i Everest.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Komentari