Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Tom Odell dolazi na petnaesti Exit

17.02.2015. Anja NežićFoto: Facebook.com/TomOdellmusic

Na 15. rođendanu Exit festivala, na glavnoj pozornici u petak, 10. srpnja, nastupit će jedna od najvećih glazbenih senzacija nove generacije, britanski kantautor Tom Odell!

Tom Odell dobitnik je dvaju priznanja kojima bi se ponosio svaki glazbenik. Nagradu za najveća autorska dostignuća „Ivor Novello“ dobio je već 2014. godine, a uz Sama Smitha prvi je muškarac kojemu je uručena nagrada BRIT Critic Choice nakon petogodišnje serije  Adele, Ellie Goulding, Jessie J i Emeli Sandé. Odell na Exit dolazi s novim pjesmama kojima će nesumnjivo oduševiti sve posjetitelje Exita.

Festivalske su ulaznice za ovogodišnji Exit u prodaji po 459 kuna (putem online servisa za 474 kune), dok je cijena cijele Exit Avanture, koja uključuje i partijanje na Sea Dance Festivalu, 549 kuna (odnosno 559 kuna ako kupujete preko interneta). Još je uvijek aktualna i akcija „4+1“ u kojoj možete nabaviti pet karata po cijeni njih četiri. No, požurite, jer ponuda vrijedi do 25. svibnja.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Komentari