Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Tom Odell dolazi na petnaesti Exit

17.02.2015. Anja NežićFoto: Facebook.com/TomOdellmusic

Na 15. rođendanu Exit festivala, na glavnoj pozornici u petak, 10. srpnja, nastupit će jedna od najvećih glazbenih senzacija nove generacije, britanski kantautor Tom Odell!

Tom Odell dobitnik je dvaju priznanja kojima bi se ponosio svaki glazbenik. Nagradu za najveća autorska dostignuća „Ivor Novello“ dobio je već 2014. godine, a uz Sama Smitha prvi je muškarac kojemu je uručena nagrada BRIT Critic Choice nakon petogodišnje serije  Adele, Ellie Goulding, Jessie J i Emeli Sandé. Odell na Exit dolazi s novim pjesmama kojima će nesumnjivo oduševiti sve posjetitelje Exita.

Festivalske su ulaznice za ovogodišnji Exit u prodaji po 459 kuna (putem online servisa za 474 kune), dok je cijena cijele Exit Avanture, koja uključuje i partijanje na Sea Dance Festivalu, 549 kuna (odnosno 559 kuna ako kupujete preko interneta). Još je uvijek aktualna i akcija „4+1“ u kojoj možete nabaviti pet karata po cijeni njih četiri. No, požurite, jer ponuda vrijedi do 25. svibnja.

(Visited 90 times, 1 visits today)

Komentari