Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Tom Odell dolazi na petnaesti Exit

17.02.2015. Anja NežićFoto: Facebook.com/TomOdellmusic
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Na 15. rođendanu Exit festivala, na glavnoj pozornici u petak, 10. srpnja, nastupit će jedna od najvećih glazbenih senzacija nove generacije, britanski kantautor Tom Odell!

Tom Odell dobitnik je dvaju priznanja kojima bi se ponosio svaki glazbenik. Nagradu za najveća autorska dostignuća „Ivor Novello“ dobio je već 2014. godine, a uz Sama Smitha prvi je muškarac kojemu je uručena nagrada BRIT Critic Choice nakon petogodišnje serije  Adele, Ellie Goulding, Jessie J i Emeli Sandé. Odell na Exit dolazi s novim pjesmama kojima će nesumnjivo oduševiti sve posjetitelje Exita.

Festivalske su ulaznice za ovogodišnji Exit u prodaji po 459 kuna (putem online servisa za 474 kune), dok je cijena cijele Exit Avanture, koja uključuje i partijanje na Sea Dance Festivalu, 549 kuna (odnosno 559 kuna ako kupujete preko interneta). Još je uvijek aktualna i akcija „4+1“ u kojoj možete nabaviti pet karata po cijeni njih četiri. No, požurite, jer ponuda vrijedi do 25. svibnja.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Komentari