Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Tom Odell prestigao Stewarta i Westa

01.07.2013. Karla Mršan
TomOdell_Facebook.com/tomOdell

TomOdell_Facebook.com/tomOdell

Mladi britanski kantautor Tom Odell uspio je svojim debitantskim albumom ”Long Way Down” prestići dugo najavljivani album ”Yeezus” američkog repera Kanye Westa. I dok je West svoj novi album promovirao svim mogućim načinima te zauzeo skoro svakodnevno medijski prostor sa svojim inovacijama, Odell je morao prihvatiti teški udarac NME-a koji je njegov album ocijenio s 0/10.  Štoviše, Odell je uspio prodati više albuma od britanske legende Roda Stewarta, čiji je album ”Time” zauzeo drugo mjesto na službenoj britanskoj ljestvici, dok je prošlotjedni prvak ljestvice, Kanye West, pao na šesto mjesto. Iako Odell nije miljenik britanske kritike te su njegov album prozvali najgorim albumom 2013. godine, publika očito nema isto mišljenje te se Odellov hit Another Love drži već 10 tjedana u top 10.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari