Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Top pet : Ziher playliste koje su preživjele prvo polugodište!

30.05.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Jesu li vas zagrijavale za partijanje, liječile mamurluke, grijale zaljubljena ili čemerna srca i pripremale za razne događaje? Cijela glazbena redakcija toplo se nada da su, u ovih pola godine, barem nešto u vama pobudile. Zato vam dajemo presjek onih najslušanijih kojima ste dali najviše ‘sviđanja’ i koje ste oduševljeno i nesebično dijelili na vašim facebook profilima. Krenimo od kraja, jer tamo je šećer!

5. Valentinovo special edition (vol. VIII)

Da ljubav u svemu ima prste i da se i iza najtvrđih oraha krije mekoća osjećaja, potvrđuje i ovaj naš poredak. Svi vole moderne glazbene plačipojke i srce-stiskalice. Ako vam kad ponovno zatitra, podsjetite se klikom na ‘play’ kako je Tim složio Valentinovsku glazbenu listu!

4. Tajm Mašin (vol. XVII)

Retro plesne melodije uz iščekivanje vikenda, proljeća i toplijih dana. Nije Nina Simone jedina koja zna kakav je to osjećaj biti dobro. Točkice. Vinil. Retro plesnjak poskočice. Netko sprema tematski party? Pin up, zlatne 50te/60te? Osvježite se Teutinim glazbenim izborom iliti mini glazbenim vremeplovom!

3. Gričevanje (vol. XVI)

Očito svi vole open air festivale. Još k tome besplatne i s odličnim line-upom kao što je ovaj ovogodišnji! Kako Gričevanje traje i traje i daje svaki dan u tjednu razlog šetnji do Gornjeg grada, tako ste očito i vi bili zadovoljni izborom za festivalsko zagrijavanje. Zasukajte rukave i naoštrite uha, jer bliži se ljeto – još festivala i festivalskih’warm-up’ lista!

2. Soundtrack za pobunu (vol. XIX)

Tada još ispitni rokovi nisu bili ni blizu, ali obrambeni mehanizmi su radili. Uvijek spremni za bunt! Očito ste u Borninoj listi pronašli onaj stari, možda već pomalo prašnjavi, punk-dio-sebe. Pobune treba biti, pa ako se borite sami sa sobom ili pokušajima demokracije i pri tom vičete uprava-odlazi-uzvike, evo plejliste da sve izbacite iz sebe!

1.  Dinner is in the microwave (vol.XI)

Traže prava, drže glavu visoko i bore se kao ljepši spol protiv dominacije muškaraca!  I ne samo to – žene su se i na našoj ljestvici top dosadašnjih ziherovih plejlista popele na vrh! Žene vladaju, dominiraju. Woman power je pobijedio. Osvježite se snažnom i emancipiranom plejlistom koja progovara iz perspektive modernih žena koje kroje odličnu glazbu!

Komentari