Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Top pet : Ziher playliste koje su preživjele prvo polugodište!

30.05.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Jesu li vas zagrijavale za partijanje, liječile mamurluke, grijale zaljubljena ili čemerna srca i pripremale za razne događaje? Cijela glazbena redakcija toplo se nada da su, u ovih pola godine, barem nešto u vama pobudile. Zato vam dajemo presjek onih najslušanijih kojima ste dali najviše ‘sviđanja’ i koje ste oduševljeno i nesebično dijelili na vašim facebook profilima. Krenimo od kraja, jer tamo je šećer!

5. Valentinovo special edition (vol. VIII)

Da ljubav u svemu ima prste i da se i iza najtvrđih oraha krije mekoća osjećaja, potvrđuje i ovaj naš poredak. Svi vole moderne glazbene plačipojke i srce-stiskalice. Ako vam kad ponovno zatitra, podsjetite se klikom na ‘play’ kako je Tim složio Valentinovsku glazbenu listu!

4. Tajm Mašin (vol. XVII)

Retro plesne melodije uz iščekivanje vikenda, proljeća i toplijih dana. Nije Nina Simone jedina koja zna kakav je to osjećaj biti dobro. Točkice. Vinil. Retro plesnjak poskočice. Netko sprema tematski party? Pin up, zlatne 50te/60te? Osvježite se Teutinim glazbenim izborom iliti mini glazbenim vremeplovom!

3. Gričevanje (vol. XVI)

Očito svi vole open air festivale. Još k tome besplatne i s odličnim line-upom kao što je ovaj ovogodišnji! Kako Gričevanje traje i traje i daje svaki dan u tjednu razlog šetnji do Gornjeg grada, tako ste očito i vi bili zadovoljni izborom za festivalsko zagrijavanje. Zasukajte rukave i naoštrite uha, jer bliži se ljeto – još festivala i festivalskih’warm-up’ lista!

2. Soundtrack za pobunu (vol. XIX)

Tada još ispitni rokovi nisu bili ni blizu, ali obrambeni mehanizmi su radili. Uvijek spremni za bunt! Očito ste u Borninoj listi pronašli onaj stari, možda već pomalo prašnjavi, punk-dio-sebe. Pobune treba biti, pa ako se borite sami sa sobom ili pokušajima demokracije i pri tom vičete uprava-odlazi-uzvike, evo plejliste da sve izbacite iz sebe!

1.  Dinner is in the microwave (vol.XI)

Traže prava, drže glavu visoko i bore se kao ljepši spol protiv dominacije muškaraca!  I ne samo to – žene su se i na našoj ljestvici top dosadašnjih ziherovih plejlista popele na vrh! Žene vladaju, dominiraju. Woman power je pobijedio. Osvježite se snažnom i emancipiranom plejlistom koja progovara iz perspektive modernih žena koje kroje odličnu glazbu!

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari