Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

”Tupac” dobio novog scenarista

24.01.2013. Lucija CuravićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto : Tupac / Facebook

Foto : Tupac / Facebook

Poprilično je vremena prošlo od ikakvih novosti o snimanju biografskog filma o legendi hip-hopa – Tupac Shakuru. Prošle godine producenti su pozvali sve mlade afroameričke glumce na sudjelovanje u otvorenoj audiciji za glavnu ulogu, kako bi pronašli osobu koja bi mogla utjeloviti srž karaktera ikone kakva je bio Tupac. Prvotni scenarij napisali su  Stephen J. Rivele i Chris Wilkinson. Jedina novost u vezi filma zapravo je činjenica da je Michael Starrbury pozvan da preradi scenarij. Njegov najnoviji uradak je nezavisni ”The Inevitable Defeat of Mister and Pete” . Starrburyevo iskustvo kao scenarista primarno se sastoji od pisanja za televiziju i kratkometražne filmove, stoga je upitno jeli dorastao težini zadatka. Ipak, sve veće zanimanje za Mistera i Petea čija je radnja smještena u urbanu sredinu gdje su dva dječaka prepuštena sami sebi i ulici, moglo bi smiriti sve koji iščekuju ”Tupac”, biografiju o tragično preminulom reperu .

Starrbury kao izbor može se opravdati i činjenicom da je na taj način filmska ekipa htjela osigurati nekompromisnost i indie utjecaj. Želja da priča bude autentična vidi se i iz prošlogodišnje otvorene audicije, ali prvo moraju završiti film da bismo znali jesu li uspjeli u svojoj namjeri.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Komentari