Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

U planu prerada trilera Jacob’s Ladder

01.07.2013. Inja Drače

Jacobs Ladder_Tim Robbins_prinscreen

LD Entertainment želi preraditi Jacob’s Ladder, psihološki triler iz 1990 s Timom Robbinsom. Još uvijek nisu poznati detalji, kao redatelj i glumci, ali se zna da će Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) pisati scenarij. Film nije zamišljen kao klasična prerada, nego kao posveta originalnome filmu koja neće biti kopija. Ovakav pristup vjerojatno nije loš, s obzirom na broj remakeova koji su masakrirali film u pokušaju snimanja „originalne kopije“.

Fabula prati veterana Vijetnamskog rata koji pati od teških halucinacija, po njegovom mišljenju, izazvanim drogama koje su testirali na vojnicima ili izrazito teškim oblikom PTSP-a. Film miješa elemente psihološkog trilera i horora, što daje zanimljiv temelj novome filmu.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari