Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

U planu prerada trilera Jacob’s Ladder

01.07.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta

Jacobs Ladder_Tim Robbins_prinscreen

LD Entertainment želi preraditi Jacob’s Ladder, psihološki triler iz 1990 s Timom Robbinsom. Još uvijek nisu poznati detalji, kao redatelj i glumci, ali se zna da će Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) pisati scenarij. Film nije zamišljen kao klasična prerada, nego kao posveta originalnome filmu koja neće biti kopija. Ovakav pristup vjerojatno nije loš, s obzirom na broj remakeova koji su masakrirali film u pokušaju snimanja „originalne kopije“.

Fabula prati veterana Vijetnamskog rata koji pati od teških halucinacija, po njegovom mišljenju, izazvanim drogama koje su testirali na vojnicima ili izrazito teškim oblikom PTSP-a. Film miješa elemente psihološkog trilera i horora, što daje zanimljiv temelj novome filmu.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari