Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

U Rijeci se sprema Tulum sa Brkovima, Dječacima i S.A.R.S.-om

03.10.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/spancirfest

Foto: facebook.com/spancirfest

U riječkoj Dvorani Mladosti 14. studenog održat će se veliki Tulum, čiji će headlineri biti S.A.R.S., a njih će podržati Brkovi i Dječaci.

Vjerojatno najbrže rastuća regionalna live atrakcija, svirati će u ulozi headlinera na Tulumu, a u Rijeku će doći samo tri tjedna nakon svog najvećeg samostalnog koncerta u karijeri, onog u zagrebačkom Domu sportova 25. listopada.

Bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su riječka publika i S.A.R.S. razmjenjivali proteklih godina. Na velikoj i raskošnoj produkciji S.A.R.S. će ponovo stati na pozornicu dvorane na Trsatu i proći kroz set listu najvećih hitova među kojima će zasigurno biti Buđav lebac, Perspektiva, Ratujemo ti i ja, To rade, Rakija, Lutka, Klinka i mnoge druge.

Foto: facebook.com/LosAngelesAgency

Foto: facebook.com/LosAngelesAgency

Punk-folk-wellness mašina Brkovi po veličini hypea i broju koncerata opasno se približavaju S.A.R.S.-u, mada i zvukom i slikom uvelike odskaču od svega na našoj sceni. Recentni album “Pizda materina” koji se, kao i ostatak diskografije, može skinuti s njihovog službenog web sitea pogurao je Brkove par koraka prema većim koncertnim prostorima i vodećim festivalskim slotovima.

Sjajan splitsko-zagrebački hip hop trio Dječaci nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine”, ovih mjeseci pripremaju treće izdanje. Novi materijal najavljuje fenomanalan singl Struja za koji su nedavno snimili i spot.

Kroz punih pet sati live nastupa, Tulum će opet uz izuzetno povoljne cijene ulaznica Rijeci ponuditi sjanu jednodnevnu zabavu uz neka od trenutno najatraktivnijih imena regionalne rock i hip hop scene. Cijeli događaj dešava se pod pokroviteljstvom Tuborg Open Fair platforme i riječkog Radio Korza. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 55 kn, na dan koncerta 70 kn.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari