Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

U Rijeci se sprema Tulum sa Brkovima, Dječacima i S.A.R.S.-om

03.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/spancirfest

Foto: facebook.com/spancirfest

U riječkoj Dvorani Mladosti 14. studenog održat će se veliki Tulum, čiji će headlineri biti S.A.R.S., a njih će podržati Brkovi i Dječaci.

Vjerojatno najbrže rastuća regionalna live atrakcija, svirati će u ulozi headlinera na Tulumu, a u Rijeku će doći samo tri tjedna nakon svog najvećeg samostalnog koncerta u karijeri, onog u zagrebačkom Domu sportova 25. listopada.

Bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su riječka publika i S.A.R.S. razmjenjivali proteklih godina. Na velikoj i raskošnoj produkciji S.A.R.S. će ponovo stati na pozornicu dvorane na Trsatu i proći kroz set listu najvećih hitova među kojima će zasigurno biti Buđav lebac, Perspektiva, Ratujemo ti i ja, To rade, Rakija, Lutka, Klinka i mnoge druge.

Foto: facebook.com/LosAngelesAgency

Foto: facebook.com/LosAngelesAgency

Punk-folk-wellness mašina Brkovi po veličini hypea i broju koncerata opasno se približavaju S.A.R.S.-u, mada i zvukom i slikom uvelike odskaču od svega na našoj sceni. Recentni album “Pizda materina” koji se, kao i ostatak diskografije, može skinuti s njihovog službenog web sitea pogurao je Brkove par koraka prema većim koncertnim prostorima i vodećim festivalskim slotovima.

Sjajan splitsko-zagrebački hip hop trio Dječaci nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine”, ovih mjeseci pripremaju treće izdanje. Novi materijal najavljuje fenomanalan singl Struja za koji su nedavno snimili i spot.

Kroz punih pet sati live nastupa, Tulum će opet uz izuzetno povoljne cijene ulaznica Rijeci ponuditi sjanu jednodnevnu zabavu uz neka od trenutno najatraktivnijih imena regionalne rock i hip hop scene. Cijeli događaj dešava se pod pokroviteljstvom Tuborg Open Fair platforme i riječkog Radio Korza. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 55 kn, na dan koncerta 70 kn.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari