Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

U simboličnoj 2015.godini podsjetit ćemo se zašto volimo Back to the Future s Back in Time

12.03.2015. Lucija KlarićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ back to the future trilogy

Foto: facebook.com/ back to the future trilogy

Ono što je počelo kao želja za razgovorom s jednom od zvijezda filma Christopherom Lloydom, završilo je kao dokumentarac pod imenom Back in Time – film posvećen jednoj od najpoznatijih science-fiction trilogija, Back to the Future. 

Redatelj Jason Aron i producent Lee Leshen odtada su okupili impresivnu količinu ljudi povezanih s trilogijom, među njima su Michael J. Fox, Lea Thompson, Claudia Wells, redatelj Robert Zemeckis i producent Bob Gale, kompozitor Alan Silvestri te nekolicina entuzijasta kao što je Dan Harmon, inače kreator animirane serije za odrasle Rick and Morty koja se bazira na trilogiji.

U godini koja je obilježena s Back to the Future (radnja drugog nastavka odvija se upravo u 2015.godini, a prvi nastavak trilogije obilježava svoju 30.godišnjicu) dolazi dokumentarac koji, osim što okuplja lica trilogije, sumira i sve ono što pamtimo iz samih filmova – prikazuje se rad na stvarnome Hoverboardu kao i Secret Cinema Event, ali i način na koji se popularnost ovog filma odrazila u svakodnevnom životu. Kako i u samom traileru kaže Fox: “it‘s great to have a bunch of lunatics on your side.”. 

Simbolično, namijenjeno je da film izađe u 10.mjesecu, mjesecu kada Marty dolazi u 2015.godinu. Film je financiran putem Kickstarter kampanje koja trenutno ulazi u svoju završnu fazu, a prvu verziju trailera možete odgledati već sada uz dodatni komentar autora o putu nastajanja samoga filma.

 

 

 

(Visited 95 times, 1 visits today)

Komentari