Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Vizart

U tijeku su prijave na 5. Foto dane mladih

19.02.2015. Jelena Kovačev
Foto: Ziher.hr/press

Foto: Ziher.hr/press

U tijeku su prijave na 5. Foto dane mladih, koji se ove godine odvijaju u Karlovcu od 7. do 10. svibnja. Svi zaljubljenici u fotografiju, od 16 do 21 godine, mogu se prijaviti. Prijave su otvorene do 10.3., a sve što je potrebno je ispuniti online prijavnicu na www.fotodanimladih.com.hr, i priložiti svojih nekoliko najboljih fotografija.

Udruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti „Izvan fokusa“ organizira jubilarno peto izadnje Foto dana mladih, a ove godine domaćin je grad Karlovac. Pedeset mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore natjecat će se za titulu najboljeg, u kategorijama turističke, reklamne i umjetničke fotografije. Pobjednik osvaja novi Canon aparat, a najbolje fotografije otkupit će Turistička zajednica grada Karlovca.

Sastavni dio projekta su izložbe fotografija diljem Hrvatske, radionice, predavanja te atraktivni i glazbeni sadržaji u festivalskom dijelu programa. Drugim natječajem bit će odabrana i 25 modela koji će sudjelovati u programu s fotografima. Foto dani mladih projekt je koji se zalaže za umjetnost fotografije koja će promovirati turističke potencijale i ljepote Hrvatske te za informiranje mladih fotografa, njihovu edukaciju i pripremu za budući posao.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari