Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

U zagrebačkom Art parku postavljena klupa za čitanje

29.06.2018. Ziher.hrFoto: Fraktura
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Na posebno pozicioniranu i označenu klupu u popularnom Art parku svaki se tjedan postavlja nova Frakturina knjiga i tako svi posjetitelji parka imaju priliku u hladu uživati u vrhunskoj literaturi. Fraktura je pripremila raznolik izbor sjajnih knjiga kao stvorenih za čitanje na otvorenom, od uzbudljivih krimića i trilera preko popularnih publicističkih naslova do proze i poezije nekih od najzanimljivijih domaćih autora.

Među knjigama koje će vas dočekati na klupi naći će se hit-roman Lisica Dubravke Ugrešić, zbirka priča Pizzerija Kamikaze jednog od najpopularnijih izraelskih književnika današnjice Etgara Kereta, nastavak serijala Millennium iz pera Davida Lagercrantza, poezija Marka Pogačara

Prva knjiga osvanula je u parku već s njegovim otvorenjem u svibnju, a svakog ponedjeljka do rujanskog zatvaranja parka na klupi će svakog posjetitelja čekati novi vrijedan naslov.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Komentari