Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

U2 snima novi album s neočekivanim gostom

04.06.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/U2

Foto: facebook.com/U2

U2 su u 31. svibnja u studiju Electric Lady u New Yorku radili na novom albumu, a pridružio im se netko tko je naizgled nespojiv s bendom. Irci su zadnji album “No Line on the Horizon” izdali 2009. godine, a u početcima im je pri stvaranju albuma pomagao i Brain Eno. Album za kojeg se svi nadaju da bi trebao izaći ove godine miksa Danger Mouse.

Zanimljivo je da je isti dan u isto vrijeme u Electric Lady studio došao i Chris Martin iz Coldplaya. Iako je Martin opovrgnuo da je snimao s bendom, ipak je čudno da je baš u isto vrijeme bio u studiju. Brain Eno je radio na posljednja dva albuma Coldplaya. U nekoliko intervjua dečki iz Coldplaya su komentirali osebujan način na koji Eno potiče sviranje i pisanje, pa je možda i ovo jedna od njegovih ideja. Na Twitteru se pojavila slika Bona i The Edgea u studiju, a u pozadini sjedi Chris Martin. Coldplay navodno također radi na novom albumu. A ranije ove godine je Bono izjavio da U2 rade na novom materijalu, ali da neće biti izdan dok nije u potpunosti gotov, pa makar to trajalo deset godina.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari