Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

U2 snima novi album s neočekivanim gostom

04.06.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/U2

Foto: facebook.com/U2

U2 su u 31. svibnja u studiju Electric Lady u New Yorku radili na novom albumu, a pridružio im se netko tko je naizgled nespojiv s bendom. Irci su zadnji album “No Line on the Horizon” izdali 2009. godine, a u početcima im je pri stvaranju albuma pomagao i Brain Eno. Album za kojeg se svi nadaju da bi trebao izaći ove godine miksa Danger Mouse.

Zanimljivo je da je isti dan u isto vrijeme u Electric Lady studio došao i Chris Martin iz Coldplaya. Iako je Martin opovrgnuo da je snimao s bendom, ipak je čudno da je baš u isto vrijeme bio u studiju. Brain Eno je radio na posljednja dva albuma Coldplaya. U nekoliko intervjua dečki iz Coldplaya su komentirali osebujan način na koji Eno potiče sviranje i pisanje, pa je možda i ovo jedna od njegovih ideja. Na Twitteru se pojavila slika Bona i The Edgea u studiju, a u pozadini sjedi Chris Martin. Coldplay navodno također radi na novom albumu. A ranije ove godine je Bono izjavio da U2 rade na novom materijalu, ali da neće biti izdan dok nije u potpunosti gotov, pa makar to trajalo deset godina.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Komentari