Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

U2 snima novi album s neočekivanim gostom

04.06.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/U2

Foto: facebook.com/U2

U2 su u 31. svibnja u studiju Electric Lady u New Yorku radili na novom albumu, a pridružio im se netko tko je naizgled nespojiv s bendom. Irci su zadnji album “No Line on the Horizon” izdali 2009. godine, a u početcima im je pri stvaranju albuma pomagao i Brain Eno. Album za kojeg se svi nadaju da bi trebao izaći ove godine miksa Danger Mouse.

Zanimljivo je da je isti dan u isto vrijeme u Electric Lady studio došao i Chris Martin iz Coldplaya. Iako je Martin opovrgnuo da je snimao s bendom, ipak je čudno da je baš u isto vrijeme bio u studiju. Brain Eno je radio na posljednja dva albuma Coldplaya. U nekoliko intervjua dečki iz Coldplaya su komentirali osebujan način na koji Eno potiče sviranje i pisanje, pa je možda i ovo jedna od njegovih ideja. Na Twitteru se pojavila slika Bona i The Edgea u studiju, a u pozadini sjedi Chris Martin. Coldplay navodno također radi na novom albumu. A ranije ove godine je Bono izjavio da U2 rade na novom materijalu, ali da neće biti izdan dok nije u potpunosti gotov, pa makar to trajalo deset godina.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari