Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Umjesto Purgeraja otvara se Rock klub Ribnjak!

23.04.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon što je financijska situacija prisilila vlasnike na zatvaranje Purgeraja, koji je uveseljavo mlađe generacije gotovo 10 godina, donosimo vam vijest da se upravo na tom mjestu otvara novi klub! Iako vlasnici tvrde da zatvaranje nije imalo veze s financijama, prema izvješću poslovanja tvrtke HRGO d.o.o., u okviru koje je poslovao Purgeraj, vidljivo je da posljednje tri godine nisu završili u plusu.

”Jako sam veseo da mogu objaviti da sredinom petog mjeseca moj brat i ja ostvarujemo dugo sanjani san i otvaramo ROCK KLUB RIBNJAK! Samo ime već govori i o lokaciji, ali da još malo utvrdim – da, to je na mjestu donedavnog Purgeraja! Biti će tu i novih i starih stvari, ali ono što će nas najviše veseliti jest ako tu budete i vi! Više o programu i datumu otvaranja uskoro, ali očekujte 10.05. ili 17.05.”, objavio je Edo Vričić prije par sati na svom Facebook profilu.

Posljednji pozdrav Purgeraju

 

 

(Visited 190 times, 1 visits today)

Komentari