Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Umjesto Purgeraja otvara se Rock klub Ribnjak!

23.04.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon što je financijska situacija prisilila vlasnike na zatvaranje Purgeraja, koji je uveseljavo mlađe generacije gotovo 10 godina, donosimo vam vijest da se upravo na tom mjestu otvara novi klub! Iako vlasnici tvrde da zatvaranje nije imalo veze s financijama, prema izvješću poslovanja tvrtke HRGO d.o.o., u okviru koje je poslovao Purgeraj, vidljivo je da posljednje tri godine nisu završili u plusu.

”Jako sam veseo da mogu objaviti da sredinom petog mjeseca moj brat i ja ostvarujemo dugo sanjani san i otvaramo ROCK KLUB RIBNJAK! Samo ime već govori i o lokaciji, ali da još malo utvrdim – da, to je na mjestu donedavnog Purgeraja! Biti će tu i novih i starih stvari, ali ono što će nas najviše veseliti jest ako tu budete i vi! Više o programu i datumu otvaranja uskoro, ali očekujte 10.05. ili 17.05.”, objavio je Edo Vričić prije par sati na svom Facebook profilu.

Posljednji pozdrav Purgeraju

 

 

(Visited 153 times, 1 visits today)

Komentari