Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Umjesto Purgeraja otvara se Rock klub Ribnjak!

23.04.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon što je financijska situacija prisilila vlasnike na zatvaranje Purgeraja, koji je uveseljavo mlađe generacije gotovo 10 godina, donosimo vam vijest da se upravo na tom mjestu otvara novi klub! Iako vlasnici tvrde da zatvaranje nije imalo veze s financijama, prema izvješću poslovanja tvrtke HRGO d.o.o., u okviru koje je poslovao Purgeraj, vidljivo je da posljednje tri godine nisu završili u plusu.

”Jako sam veseo da mogu objaviti da sredinom petog mjeseca moj brat i ja ostvarujemo dugo sanjani san i otvaramo ROCK KLUB RIBNJAK! Samo ime već govori i o lokaciji, ali da još malo utvrdim – da, to je na mjestu donedavnog Purgeraja! Biti će tu i novih i starih stvari, ali ono što će nas najviše veseliti jest ako tu budete i vi! Više o programu i datumu otvaranja uskoro, ali očekujte 10.05. ili 17.05.”, objavio je Edo Vričić prije par sati na svom Facebook profilu.

Posljednji pozdrav Purgeraju

 

 

(Visited 145 times, 1 visits today)

Komentari