Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Universal Music Hrvatska vodi te u Cineplexx kina na film “T2 Trainspotting”

18.02.2017. Ziher.hrFoto: Universal Music Croatia Press

Nastavak kultnog filma Trainspotting snimljenog 1996. godine u hrvatska kina stiže 23. veljače, a Universal Music Hrvatska s Continental Filmom, Cineplexx kinima i Ziher.hr pripremili su poklon-pakete: od kino-ulaznica, majice iz filma do soundtrack izdanja!

Universal Music Hrvatska pripremili su:

1 poklon-paket sadržaja:

x1 vinil T2 Trainspotting OST + x1 T2 majica + x4 kino-ulaznice

4 poklon-paketa sadržaja:

x1 CD T2 Trainspotting OST + x2 kino-ulaznica

Prijavi se, odgovori točno na postavljeno pitanje i možda baš ti budeš među 5 najsretnijih osoba koje će osvojiti jedan od navedenih poklona! Link za prijavu je: https://umhr.lnk.to/T2TrainspottingPWG

* Sudjelovati mogu državljanke i državljani Republike Hrvatske. Kino-ulaznice vrijede za projekcije filmova u Cineplexx kinima (Zagreb i Split). Prijave traju od 16.2. do 22.2. u 12:00, a imena dobitnica/dobitnika Universal Music Hrvatska objavljuje isti dan, do 16:00. Bit će obavješteni mailom i/ili telefonski, a njihova imena će biti objavljena na UniversalMusic.hr.

Soundtrack: T2 Trainspotting (various artists)

Soundtrack filma “T2 Trainspotting” Hrvatskoj publici dostupan je putem Google Play digitalnog glazbenog servisa. Soundtrack možete pronaći na linku: https://umhr.lnk.to/T2TrainspottingPR

Veoma iščekivano soundtrack izdanje filma “T2 Trainspotting” donosi 15 pjesama, među kojima su se našle nove pjesme skupine Young Fathers, producenta umjetničkog imena High Contrast te britanskog elektronskog benda Underworld. Također, izdanje sadrži reizdanja pjesama koje su se našle na soundtracku prvog dijela filma – “Lust For LifeIggya Popa, no ovog puta u The Prodigy remix izdanju, te “Slow Slippy“, novu verziju klasika “Born Slippy” benda Underworld.

Nastavak filma Trainspotting u hrvatskim kinima očekujemo 23. veljače. Film T2 Trainspotting režirao je Danny Boyle, napisao John Hodge, a produkcijom su se bavili Andrew Macdonald, Danny Boyle, Christian Colson te Bernard Bellew. T2 Trainspotting baziran je na noveli “Porno and Trainspotting”, koju je napisao Irvine Welsh, a u filmu se pojavljuje originalna postava, koju čine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller and Robert Carlyle

Komentari