Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Urban&4 i Brkovi sljedeće godine osvajaju Dom sportova

01.12.2014. Ziher.hr
Foto: Press / Brkovi

Foto: Press / Brkovi

Punk rock folk mašinerija Brkovi održat će u subotu 7. ožujka 2015. koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, što će biti najveći i najvažniji datum u njihovoj karijeri. Na diskografskom kontu bend ima četiri studijska izdanja – “Punkfolkwellness”, “Društvo brkatih mladića”, “Balkanski Esperanto” i “Pizda materina” te kompilaciju “Brkati gosti” na kojoj grupe iz regije sviraju njihove pjesme. Ulaznice za Dom sportova u prodaju kreću od utorka, 2. prosinca. Do 31. prosinca cijena će im iznositi 50 kn. Od 1. siječnja 2015. do 6. ožujka cijena je 60 kn, a na dan koncerta će bit 80 kn.

Foto: Press / Brkovi

Foto: Press / Brkovi

Sljedeće će godine Dom sportova pokušati pokoriti i Urban & 4, također Malu dvoranu istoga, a datum je 21. veljače. Svoj će najveći zagrebački solo concert Damir Urban i prateća Četvorka održati povodom izlaska novog studijskog albuma “Mamut”, koji se već pojavio u online music shopovima, dok na police dućana dolazi u petak, 5. prosinca. Najavni singl albuma je pjesma Priđi mi bliže, a informacije o ulaznicama za concert u Domu sportova još nisu poznate. 

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari