Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Urban&4 i Brkovi sljedeće godine osvajaju Dom sportova

01.12.2014. Ziher.hr
Foto: Press / Brkovi

Foto: Press / Brkovi

Punk rock folk mašinerija Brkovi održat će u subotu 7. ožujka 2015. koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, što će biti najveći i najvažniji datum u njihovoj karijeri. Na diskografskom kontu bend ima četiri studijska izdanja – “Punkfolkwellness”, “Društvo brkatih mladića”, “Balkanski Esperanto” i “Pizda materina” te kompilaciju “Brkati gosti” na kojoj grupe iz regije sviraju njihove pjesme. Ulaznice za Dom sportova u prodaju kreću od utorka, 2. prosinca. Do 31. prosinca cijena će im iznositi 50 kn. Od 1. siječnja 2015. do 6. ožujka cijena je 60 kn, a na dan koncerta će bit 80 kn.

Foto: Press / Brkovi

Foto: Press / Brkovi

Sljedeće će godine Dom sportova pokušati pokoriti i Urban & 4, također Malu dvoranu istoga, a datum je 21. veljače. Svoj će najveći zagrebački solo concert Damir Urban i prateća Četvorka održati povodom izlaska novog studijskog albuma “Mamut”, koji se već pojavio u online music shopovima, dok na police dućana dolazi u petak, 5. prosinca. Najavni singl albuma je pjesma Priđi mi bliže, a informacije o ulaznicama za concert u Domu sportova još nisu poznate. 

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari