Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Uskoro veliki koncert Joea Bonamasse

19.09.2013. Monika Savić
Foto: joebonamasssaevent_facebook.com

Foto: joebonamasssaevent_facebook.com

Sve je bliže 2. listopada, dan kada će gitaristički blues majstor, Joe Bonamassa, kročiti na pozornicu zagrebačkog Doma sportova. Bonamasa iza sebe ima 10 studijskih albuma, a o njihovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da se koncert morao premjestiti u Dom sportova jer je bila velika potražnja za ulaznicama. U Zagrebu će promovirati svoj zadnji  album “Driving Towards the Daylight” te live album “Beacon Theatre – Live From New York”. Uz solo karijeru, radi i na drugim projektima. Nedavno je osnovao jazz funk instrumentalni bend Rock Candey Funk Party, a aktivno surađuje i sa svojim hard rock bendom Black Country Communion.

Ulaznice su prodaji  po cijeni od 300 kuna, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima na adresi www.eventim.hr.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Komentari