Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Uskoro veliki koncert Joea Bonamasse

19.09.2013. Monika Savić
Foto: joebonamasssaevent_facebook.com

Foto: joebonamasssaevent_facebook.com

Sve je bliže 2. listopada, dan kada će gitaristički blues majstor, Joe Bonamassa, kročiti na pozornicu zagrebačkog Doma sportova. Bonamasa iza sebe ima 10 studijskih albuma, a o njihovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da se koncert morao premjestiti u Dom sportova jer je bila velika potražnja za ulaznicama. U Zagrebu će promovirati svoj zadnji  album “Driving Towards the Daylight” te live album “Beacon Theatre – Live From New York”. Uz solo karijeru, radi i na drugim projektima. Nedavno je osnovao jazz funk instrumentalni bend Rock Candey Funk Party, a aktivno surađuje i sa svojim hard rock bendom Black Country Communion.

Ulaznice su prodaji  po cijeni od 300 kuna, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima na adresi www.eventim.hr.

Komentari