Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Uskoro veliki koncert Joea Bonamasse

19.09.2013. Monika Savić
Foto: joebonamasssaevent_facebook.com

Foto: joebonamasssaevent_facebook.com

Sve je bliže 2. listopada, dan kada će gitaristički blues majstor, Joe Bonamassa, kročiti na pozornicu zagrebačkog Doma sportova. Bonamasa iza sebe ima 10 studijskih albuma, a o njihovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da se koncert morao premjestiti u Dom sportova jer je bila velika potražnja za ulaznicama. U Zagrebu će promovirati svoj zadnji  album “Driving Towards the Daylight” te live album “Beacon Theatre – Live From New York”. Uz solo karijeru, radi i na drugim projektima. Nedavno je osnovao jazz funk instrumentalni bend Rock Candey Funk Party, a aktivno surađuje i sa svojim hard rock bendom Black Country Communion.

Ulaznice su prodaji  po cijeni od 300 kuna, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima na adresi www.eventim.hr.

Komentari