Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Film

Ususret “The Hunger Games: Catching Fire“

07.04.2013. Nela Baričević
Foto: screenshot; Youtube

Foto: screenshot; Youtube

U sljedećem nastavku Hunger Gamesa, The Hunger Games: Catching Fire, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) i Peeta Mellark (Josh Hutcherson) bit će svrgnuti s trona i vraćeni u svoj okrug, the Quarter Quell.

Radnja filma počinje sigurnim povratkom Katniss i Peeta svojim domovima nakon što su pobijedili na 74. Igrama gladi. No, ne zadugo, jer pobjeda znači napuštanje obitelji i prijatelja te odlazak na “Victor`s Tour“ po različitim okruzima. Na tom putu Katniss predosjeća da je na pomolu pobuna, ali Capitol još uvijek drži kontrolu budući da President Snow (Donald Sutherland) organizira 75. po redu Igre gladi, natjecanje koje bi moglo promijeniti Panem zauvijek. Redatelj filma je Francis Lawrence, dok su scenarij napisali Michael Arndt (Toy Story 3) i Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire).

S obzirom na to da će u nedjelju, 14. travnja, na dodjeli MTV Movie Awards biti prikazan prvi službeni trailer za Catching Fire, čini se da je pravo vrijeme da se podsjetimo okvirne radnje i bacimo oko na pretpremijeru videomaterijala, iliti samoga trailera. Dodajmo k tome da se dolazak filma očekuje 22. studenoga 2013.

(Visited 109 times, 2 visits today)

Komentari