Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Film

Velika filmska zvijezda Burt Reynolds završio u bolnici!

27.01.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/pages/Burt-Reynolds-Mustache

Foto: facebook.com/pages/Burt-Reynolds-Mustache

Proslavljeni američki glumac i velika holivudska filmska zvijezda, 76-godišnji Burt Reynolds, završio je u bolnici. Oslabljeni glumac prevezen je u bolnicu zbog gripe i velike dehidracije koju je pretrpio njegov organizam, javlja hollywoodreporter.com.

Glumca su hospitalizirali na Floridi u bolnici blizu njegova doma, a prema prvim informacijama od njegovog glasnogovornika, Reynolds se dobro oporavlja i trebao bi uskoro izaći iz bolnice, što su potvrdili i liječnici. Nakon hospitalizacije Reynolds je ubrzo prebačen na odjel intenzivne njege gdje se i sada nalazi, međutim, još uvijek nije sam progovorio o tome kako se osjeća.

Zato je njegov predstavnik u njegovo ime izjavio: “Bolje mu je i oporavlja se. U bolnici se adekvatno brinu o njemu i njegovim brkovima”, našalio se Reynoldsov glasnogovornik za E! News.

Burt Reynolds proslavio se filmom “Deliverance” iz 1972. godine, nakon kojeg je zasjao i na naslovnici uglednog američkog magazina, Cosmopolitan, što ga je vinulo u visine i osiguralo mu titulu sex-simbola 70-ih i 80-ih. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima “The Boogie Nights” i “Striptiz” s Demi Moore, a u posljednje se vrijeme najčešće pokazivao u različitim serijama, najčešće na FX-u, u kojima je glumio sebe kao gostujuća uloga. Glumio je i u filmovima poput “Smokey and the Bandit”, a dobitnik je i Zlatnog globusa (“The Boogie Nights, 1997.) te karizmatičan i ekstravagantan glumac, koji i kao 76-godišnjak plijeni pažnju u filmskim krugovima.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Komentari