Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Video – Aaron Paul u prvom, uzbudljivo brzom, traileru za Need for Speed

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Stigao je prvi trailer za DreamWorkovu adaptaciju trkaće video igrice Need for Speed.

Jedan od rijetkih trailera u kojemu je gotovo savršeno ukomponirana uzbudljiva brzina, akcija, prekrasni krajolik i glazba. Djeluje upravo tako kao da svega ima dovoljno, a ničega previše.

Scott Waugh (Act of Valor) redatelj je spomenutog filma. Scenarij su napisali i sastavili George Nolfi (The Bourne Ultimatum) te John Gatins (Real Steel) i George Gatins.

Osuđen za zločin koji nije počinio, mišičavi automehaničar i vozač uličnih utrka Tobey (Aron Paul) izlazi iz zatvora želeći podmiriti račune s čovjekom odgovornim za njegovu lažnu osudu. Tobey se ustrajan u želji za osvetom otiskuje na put otkupljenja.

Uz ranije spomenutog Aarona Paula, u filmu koji izlazi 14. ožujka 2014. svoje uloge imaju i Dominic Cooper (Dino), Imogen Poots te Michael Keaton.

Komentari