Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Film

Video – Aaron Paul u prvom, uzbudljivo brzom, traileru za Need for Speed

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Stigao je prvi trailer za DreamWorkovu adaptaciju trkaće video igrice Need for Speed.

Jedan od rijetkih trailera u kojemu je gotovo savršeno ukomponirana uzbudljiva brzina, akcija, prekrasni krajolik i glazba. Djeluje upravo tako kao da svega ima dovoljno, a ničega previše.

Scott Waugh (Act of Valor) redatelj je spomenutog filma. Scenarij su napisali i sastavili George Nolfi (The Bourne Ultimatum) te John Gatins (Real Steel) i George Gatins.

Osuđen za zločin koji nije počinio, mišičavi automehaničar i vozač uličnih utrka Tobey (Aron Paul) izlazi iz zatvora želeći podmiriti račune s čovjekom odgovornim za njegovu lažnu osudu. Tobey se ustrajan u želji za osvetom otiskuje na put otkupljenja.

Uz ranije spomenutog Aarona Paula, u filmu koji izlazi 14. ožujka 2014. svoje uloge imaju i Dominic Cooper (Dino), Imogen Poots te Michael Keaton.

Komentari