Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Video – Aaron Paul u prvom, uzbudljivo brzom, traileru za Need for Speed

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Stigao je prvi trailer za DreamWorkovu adaptaciju trkaće video igrice Need for Speed.

Jedan od rijetkih trailera u kojemu je gotovo savršeno ukomponirana uzbudljiva brzina, akcija, prekrasni krajolik i glazba. Djeluje upravo tako kao da svega ima dovoljno, a ničega previše.

Scott Waugh (Act of Valor) redatelj je spomenutog filma. Scenarij su napisali i sastavili George Nolfi (The Bourne Ultimatum) te John Gatins (Real Steel) i George Gatins.

Osuđen za zločin koji nije počinio, mišičavi automehaničar i vozač uličnih utrka Tobey (Aron Paul) izlazi iz zatvora želeći podmiriti račune s čovjekom odgovornim za njegovu lažnu osudu. Tobey se ustrajan u želji za osvetom otiskuje na put otkupljenja.

Uz ranije spomenutog Aarona Paula, u filmu koji izlazi 14. ožujka 2014. svoje uloge imaju i Dominic Cooper (Dino), Imogen Poots te Michael Keaton.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari