Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Video: Arctic Monkeys zasvirali još jednu novu pjesmu!

15.06.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: www.facebook.com/ArcticMonkeys/

Foto: www.facebook.com/ArcticMonkeys/

Britanski miljenici indie publike Arctic Monkeys u Švedskoj su u sklopu seta na jednom festivalu odsvirali novu pjesmu Mad Sounds, pjesmuljak baladnog tempa s orguljama i sanjivim vokalom Alexa Turnera. Uz nju, već su prije nekoliko tjedana u set listu ubacili novu pjesmu Do I Wanna Know, koja je u žešćem tonu poput zadnjeg singla R U Mine, koji je postao standard u njihovim set listama. Još se ništa ne zna o novom albumu, ali britanski mediji napumpavaju atmosferu pred željno iščekivani headlinerski nastup na Glastonburyju, koji će biti par dana nakon svirke na zagrebačkom Inmusicu.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari