Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Video: Arctic Monkeys zasvirali još jednu novu pjesmu!

15.06.2013. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/ArcticMonkeys/

Foto: www.facebook.com/ArcticMonkeys/

Britanski miljenici indie publike Arctic Monkeys u Švedskoj su u sklopu seta na jednom festivalu odsvirali novu pjesmu Mad Sounds, pjesmuljak baladnog tempa s orguljama i sanjivim vokalom Alexa Turnera. Uz nju, već su prije nekoliko tjedana u set listu ubacili novu pjesmu Do I Wanna Know, koja je u žešćem tonu poput zadnjeg singla R U Mine, koji je postao standard u njihovim set listama. Još se ništa ne zna o novom albumu, ali britanski mediji napumpavaju atmosferu pred željno iščekivani headlinerski nastup na Glastonburyju, koji će biti par dana nakon svirke na zagrebačkom Inmusicu.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari