Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Video: Arctic Monkeys zasvirali još jednu novu pjesmu!

15.06.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: www.facebook.com/ArcticMonkeys/

Foto: www.facebook.com/ArcticMonkeys/

Britanski miljenici indie publike Arctic Monkeys u Švedskoj su u sklopu seta na jednom festivalu odsvirali novu pjesmu Mad Sounds, pjesmuljak baladnog tempa s orguljama i sanjivim vokalom Alexa Turnera. Uz nju, već su prije nekoliko tjedana u set listu ubacili novu pjesmu Do I Wanna Know, koja je u žešćem tonu poput zadnjeg singla R U Mine, koji je postao standard u njihovim set listama. Još se ništa ne zna o novom albumu, ali britanski mediji napumpavaju atmosferu pred željno iščekivani headlinerski nastup na Glastonburyju, koji će biti par dana nakon svirke na zagrebačkom Inmusicu.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari